Květoslava Novotná

Květoslava Novotná pracuje jako daňová poradkyně a je majitelkou účetní firmy v Brně. V oboru účetnictví a daňového poradenství má mnohaletou praxi. Více než 10 let přednáší na odborné vysoké škole. Pravidelně se věnuje lektorské činnosti v uvedených oblastech.

Další autoři

Ing. Pavel Staša

Mgr. Eva Svobodová

Eva Svobodová byla učitelkou a ředitelkou mateřské školy, nyní je obornou asistentkou na PF JU v Českých Budějovicích, lektorkou DVPP. Specializuje se na komunikaci s dětmi, hru, filozofii pro děti.Je autorkou knih věnujících se předškolnímu vzdělávání. S kolegyní PhDr. Miluší Vítečkovou, Ph.D. je opakovaně ve vedení projektů pro učitele mateřských škol. Společně také pořádají již 3. ročník Letní školy nabízející zajímavé workshopy pro učitele mateřských škol.

Ing. Marie Hajšmanová

je dlouholetou soudní znalkyní v oboru mezd a účetnictví a mzdovou auditorkou s garancí IES. Je vyhledávanou lektorkou na problematiku daně z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti, odměňování v podnikatelské sféře, náhrad mezd a cestovních náhrad. Využívá nejen teoretických znalostí právních předpisů v oblasti pracovního práva a daně z příjmů, ale i praktických zkušeností z práce mzdové účetní, metodičky Finančního ředitelství v Plzni a asistentky daňového poradce a auditora.

Ing. Vladimír Čepelák, CSc.

Vladimír Čepelák absolvoval fakultu automatizace a ekonomiky VŠCHT v Praze.Vědeckou hodnost získal v oboru technická kybernetika ve Výzkumném ústavu matematických strojů v Praze. Pracoval na různých pozicích v oboru IT, naposledy ve  firmě BSC Praha, s. r. o., (1990 – 95), kde byl členem nebo vedoucím projektových týmů pro implementaci bankovních a podnikových informačních systémů. Od roku 1995 je činný samostatně v oborech poradenství IT a odborné překladatelství.

Ľuboslav Lacko

Ľuboslav Lacko pracuje ve společnosti CSBC spol.Ľuboslav Lacko pracuje ve společnosti CSBC spol. s.r.o., jako systémový architekt. Je specialistou na IT, databázové technologie, bezpečnost a vývoj softwaru. Působí také jako publicista, školitel a konzultant. Je autorem několika IT knih a technologických sborníků. Už popáté získal ocenění Microsoft Most Valuable Professional.

Dr. Josef Černohlávek

Dr. Josef Černohlávek je advokát a rozhodce specializovaný na stavební právo a další právní obory. Působí jako advokát v rámci advokátní kanceláře Ürge & Černohlávek.