Ing. et Ing. Bc. Jaroslav Vehrle

V současné době Jaroslav Vehrle působí jako konzultant v oblastech podnikové ekonomiky a managementu se zaměřením na řízení logistiky, řízení zásob a optimalizaci skladového hospodářství.

Specializuje se na ekonomické zákonitosti v praxi, hledání systematiky fungování, racionalizaci a neustálé zlepšování procesů u významných českých i zahraničních klientů. Kromě jiné je i manažerem logistiky ve strojírenském podniku a spolupodílí se na projektech s vizí na 5 let.

Další autoři

Mgr. Michal Florián

Od roku 2004 působí jako advokát v advokátní kanceláři Machytková, Sedláček, Vaca a spol., s.r.o. ve které se specializuje na přepravní právo.Problematikou mezinárodní přepravy a logistiky se zabývá po celou dobu své právní praxe, kdy se v rámci advokátní kanceláře podílí zejména na zastupování klientů z řad spedičních a dopravních společností, příjemců či odesílatelů zásilek. Věnuje se rovněž na přednáškové a publikační činnosti na téma mezinárodní přepravy a zasílatelství.

Ondřej Koting

Ondřej Koting působí od roku 2009 na právním oddělení společnosti DC GROUP.Má rozsáhlé zkušenosti ve vymáhání pohledávek prostřednictvím soudního i rozhodčího řízení, řešení cestou exekuční a formou insolvenčního řízení.

PhDr. Lenka Felcmanová, Ph.D.

Lenka Felcmanová je místopředsedkyní České odborné společnosti pro inkluzivní vzdělávání (ČOSIV).

Bc. Renáta Valentová

Renáta Valentová v současné době pracuje na pozici finanční ředitelky společnosti zabývající se marketingovým výzkumem v ČR a SR.Renáta Valentová v současné době pracuje na pozici finanční ředitelky společnosti zabývající se marketingovým výzkumem v ČR a SR. Působila několik let jako daňový specialista v mezinárodní poradenské společnosti, kde se mimo jiné věnovala odborné publikační a lektorské činnosti. V oblasti účetnictví a daní působí 15 let. Je členkou Komory daňových poradců ČR.

Ing. Tomáš Prokeš

Ing.Tomáš Prokeš je členem představenstva mezinárodní asociace facility manažerů IFMA CZ a vedoucí oddělení facility managementu ve společnosti Bureau veritas Czech Republic.

Mgr. Štěpánka Maryšková

Mgr. Štěpánka Maryšková se pohybuje ve školství již téměř 30 let a lektorování se věnuje od roku 2006. Ve své praxi upřednostňuje individuální přístup ke klientovi, přičemž ráda uplatňuje tvořivé a alternativní metody a techniky.