Ing. Radovan Mužík, MBA

Problematikou fleet managementu se zabývá 19 let na lokální i mezinárodní úrovni.

V letech 2000-2010 působil jako Partner pro automobilový trh v globální analytické a poradenské firmě.

V roce 2011 založil společnost Fleet Partners, která pomáhá českým firmám v optimalizaci nákladů na jejich mobilitu. Je autorem projektu AutaProFirmy, který přibližuje důležité know-how fleet managementu i středním a menším firmám. Soustředí se na problematiku TCO (řízení mobility podle celkových nákladů).

Radovan studoval na FJFI ČVUT, obor jaderné inženýrství. V roce 2003 absolvoval studium MBA na Sheffield Hallam University.

Další autoři

Dominik Vítek

Dominik Vítek působí jako advokát v advokátní kanceláři PEIERSTONE a ve své právní praxi se zaměřuje na poradenství klientům z technologického sektoru, zejména v oblasti práva ICT, IP, ochrany dat a kybernetické bezpečnosti. Je členem Spolku pro ochranu osobních údajů.

Ing. Jan Thorovský

Mgr. Alexandra Košťálová

Mgr. Alexandra Košťálová vystudovala obor Výživa člověka na Masarykově univerzitě v Brně a dlouhodobě se zaměřuje na výživu dětí. Pracuje na Státním zdravotním ústavu, kde se věnuje institucionálnímu stravování a popularizaci výživy v rámci Centra podpory veřejného zdraví. Je hlavní řešitelkou projektu Zdravá školní jídelna, Máme to na talíři a garantkou Odborné skupiny pro školní stravování, která od roku 2023 funguje v rámci Meziresortní pracovní skupiny pro školní stravování.

Bc. Jan Beran

RNDr. Pavel Hajn

Ing. Lubomír Fedák

Již 24 let působí u České pošty, s. p. odpovědný za obchodní část produktů Hybridní pošty, především tedy tisk a obálkování. Podílel se na tvorbě projektů jako PohledniceOnline nebo Konverzní pošta, která poslední dobou silně nabývá na důležitosti. Přispívá k digitalizaci odesilatelů zásilek, které musí být z principu nebo ze zákona odesílány jako originály dokumentů. Běžně se podílí na implementaci velkých projektů přechodu na Konverzní poštu a jsem spoluautorem obchodních podmínek, smluvních ustanovení a cenotvorby produktů Hybridní pošty.