JUDr. Dušan Ružič, Ph.D.

Dušan Ružič je zkušeným advokátem s mnohaletou právní praxí, specializujícím se kromě obecného smluvního práva také na právo nemovitostí včetně souvisejících práv zástavních, právo obchodní, pracovní, právo veřejných zakázek či právo stavební.

Dále působí také jako rozhodce Rozhodčího soudu při Hospodářské komoře České republiky a Agrární komoře České republiky. Má tedy nemalé praktické zkušenosti s uzavíráním bohaté škály smluvních typů vyskytujících se při výkonu podnikatelské činnosti.

http://www.madur.cz/advokat.php

Další autoři

Ing. Václav Jelen

Mgr. Vladěna Sasková

Vladěna Sasková působí jako referent bezpečnosti státu v rámci NÚKIB.Pro Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost pracuje v Oddělení regulace soukromého sektoru.

Ing. Martina Bufková, Rychecká

Martina Bufková Rychecká je majitelkou a jednatelkou firmy Compet Consult s.r.o., která poskytuje komplexní služby zadavatelům při zadávání veřejných zakázek.Zadáváním veřejných zakázek se zabývá již od roku 1995, kdy vstoupil v České republice v platnost historicky první zákon o veřejných zakázkách v porevoluční éře. V letech 2006 až 2011 působila jako kvalifikovaný školitel MMR k zákonu o veřejných zakázkách, je členkou Rady Asociace veřejných zakázek.

Ing. Stanislav Fiala

Ing. Stanislav Fiala působí jako metodik spisové služby s mnohaletou praxí v oboru správy dokumentů a dlouhodobého ukládání dokumentů v digitální podobě. Je členem odborných sdružení IRMS-CRG, akreditovaným lektorem a auditorem ISO 15489.Je spoluautorem překladu ISO 15489 a vedoucím  skupiny autorů Slovníku pojmů (aneb Základní pojmy z oboru správy dokumentů podle legislativy ČR a jejich výklad v kontextu mezinárodních norem a standardů).

Mgr. Leona Gergelová Šteigrová, Ph.D.

Leona je náměstkyně pro řízení sekce bydlení, výstavby a veřejného investování MMR.Leona je náměstkyně pro řízení sekce bydlení, výstavby a veřejného investování MMR. V letech 2014-2022 působila jako vedoucí oddělení veřejných zakázek a odborný gestor projektu Odpovědné a později také Strategické zadávání veřejných zakázek. V letech 2003-2011 také řídila odbor pro záležitosti EU na MŠMT.

Ing. Petr Skokan, MBA

Petr Skokan získal za svoji dvacetiletou praxi zkušenosti zejména v oblasti prodeje, marketingu a zákaznického servisu.Byl odpovědný za prodej a rozvoj obchodu s velkými nadnárodními zákazníky ve firmách jako Siemens nebo Ericsson v České republice i v zahraničí. Nyní se věnuje internetovým projektům a jako konzultant pomáhá rozvíjet obchodní činnost malých a středních firem.