JUDr. Eva Kuzmová

JUDr. Eva Kuzmová je členka Legislativní komise ČKAIT, dlouholetá praxe z pozice nadřízeného orgánu pro stavební úřady (Krajský úřad Jihomoravského kraje)

Další autoři

MUDr. Zdeňka Trestrová

Zdeňka Trestrová po ukončení studií pracovala na Státním zdravotním ústavu Praha, kde se zabývala problematikou primární prevence u dětské a dorostové populace.Poté následovala Krajská hygienická stanice Středočeského kraje, kde se v rámci oboru hygiena dětí a mladistvých věnovala hygienickému dozoru dětských a dorostových zařízení. Kromě toho se zabývala projekty podpory veřejného zdraví zaměřenými především na prevenci poruch pohybového aparátu u dětí a na zdravou výživu. V současné době působí na Ministerstvu zdravotnictví ČR, odboru ochrany veřejného zdraví, kde řeší problematiku oboru hygieny dětí a mladistvých na celorepublikové úrovni.    

Jan Vozňák

Ing. Bc. Michal Mišun

Lektor působí ve společnosti Redbaenk, která zajišťuje pro své klienty nákup a prodej podniků, vyhledání strategického či finančního partnera a další služby související s transakcemi v oblasti investičního bankovnictví a podnikových financí.

Ing. Miroslav Kalous

Miroslav Kalous je náměstek ministra Ministerstva pro místní rozvoj ČR a spoluautor návrhu novely koncesního zákona.Zaměřuje se na právní a praktické otázky PPP projektů a koncesních smluv.

JUDr. Karel Voldřich

JUDr. Karel Voldřich je odborníkem v oblasti školského práva. V rámci své advokátní kanceláře AK Voldřich&Nekvasilová poskytuje stovkám mateřských a základních škol právní servis a poradenství.

Ing. Štěpána Těžká

Štěpána Těžká absolvovala magisterský program Mezinárodní studia na VŠE (vedlejší specializace Regionální studia a Evropská unie) a je projektovou manažerkou v Evropské rozvojové agentuře, s.r.o.Má na starosti především management mezinárodních dotačních projektů v rámci programu Erasmus+ a zprostředkování projektů mezinárodní spolupráce klientům z veřejné i soukromé sféry.