kpt. Ing. Bc. Ivana Svitáková

Další autoři

Robert Mládek

Robert Mládek se narodil v Čechách a vyrostl v USA, kde vystudoval finance a účetnictví na University of San Francisco.Pracoval jako auditor (KPMG) a kontrolor (Waller, Williams & Co).  Od roku 1994 žije trvale v České republice, kde se věnuje především poradenské činnosti.

Tomáš Protiva

MUDr. Milan Cabrnoch, MBA

MUDr. Milan Cabrnoch se věnuje problematice organizace zdravotnictví a souvisejícím tématům dlouhodobě a souvisle. Je spoluautorem koncepce zdravotnictví Občanské demokratické strany. V současné době se zabývá zejména informovaností pacientů a na to navazující oblasti eHealth.

František Frýdl

František Frýdl, lektor s mnohaletou působností na  pozici senior konzultanta a vedoucího projektů patří k nejzkušenějším pracovníkům společnosti Asseco Solutions.Za dobu svého působení má na svém kontě vedení projektů, implementace systému Helios Orange, údržbu systému, péči o zákazníky i podporu partnerské sítě. V místě svého předchozího působení zastával pozici správce IS Helios Orange, dokáže proto na problematiku velmi dobře pohlížet i očima zákazníka.

Ing. Štěpána Těžká

Štěpána Těžká absolvovala magisterský program Mezinárodní studia na VŠE (vedlejší specializace Regionální studia a Evropská unie) a je projektovou manažerkou v Evropské rozvojové agentuře, s.r.o.Má na starosti především management mezinárodních dotačních projektů v rámci programu Erasmus+ a zprostředkování projektů mezinárodní spolupráce klientům z veřejné i soukromé sféry.

Radomil Bábek

Radomír Bábek působí jako poradce, kouč a krizový manažer.Je spoluzakladatelem a předsedou Asociace podnikatelů a manažerů, jež cílí na hájení dobrého jména podnikatelů a na jejich obhajobu před státem. Profesně se zajímá o psychologii, krizový management a vše, co souvisí se strategickým řízením a plánováním. V posledních letech vystupuje také na konferencích a externě přednáší na vysoké škole. Dále se věnuje poradenství pro začínající podnikatele a mentorování a koučování startupů.