Mgr. Libor Kyncl

Další autoři

Jiří Kunz

Majitel a jednatel společnosti CSI Logistics. V logistice působí již přes dvacet let na pozicích od supervizorských po manažerské. Spolupracoval na logistických projektech se středně velkými společnostmi i nadnárodními korporacemi (P&O Trans European, BLG Logistics, Menlo Worlwide Logistics, DB Schenker či Kraft Foods).Je držitelem certifikátu ICV Logistika v praxi – suply chain. Absolvoval několik logistických stáží v zahraničí. Své bohaté zkušenosti předává formou kurzů založených na komunikaci, propojení teorie s praxí a reálném využití v pracovním procesu klienta. 

Mgr. Josef Vachtl

ředitel Celního úřadu pro hlavní město Prahu

doc. PhDr. Eva Opravilová, CSc.

Eva Opravilová je předsedkyně Asociace předškolní výchovy, vyučující na PedF UK Praha.

Michal Rada

Předseda Odborné skupiny pro přístupnost veřejné správy a veřejných služeb. Dlouhodobě se věnuje eGovernmentu a modernizaci veřejné správy na národní i evropské úrovni.Stál u zrodu klíčových projektů eGovernmentu, jako jsou základní registry, je jedním z mnoha spoluautorů datových schránek. Je spoluautorem právních předpisů v oblasti eGovernmentu a výkonu veřejné správy. Věnuje se dlouhodobě také oblasti architektury eGovernmentu. 

Doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D.

Leonora Marková je odborníkem s dlouhodobou zkušeností v oblasti nákladů a oceňování ve stavebnictví.V současné době působí na Ústavu stavební ekonomiky a řízení na VUT v Brně, Fakultě stavební. Je autorem vysokoškolských učebnic a článků v odborných časopisech a na konferencích, je spoluřešitelem výzkumných záměrů. Je soudní znalkyně v oboru ekonomika a v oboru stavebnictví se specializací na náklady, ceny a kalkulace. Je zpracovatelkou řady znaleckých posudků pro soudy a pro mimosoudní řízení, odborných posudků a expertíz. 

Ing. Přemysl Žižka

Přemysl Žižka má více než desetiletou praxi v automobilovém průmyslu, z toho pět let pro mezinárodní společnosti Škoda, Nissan a Mitsubishi.Ve společnosti AZ Mobility připravuje projekty, školení, poradenství a z velké části zajišťuje externí správu vozových parků.