Cíl semináře:
Cílem semináře Kalkulace cen v gastronomii je získání praktických dovedností v oblasti marketingu gastronomických zařízení. Účastník semináře získá znalosti z oblasti strategické marketingové analýzy a bude schopen tyto poznatky aplikovat při sestavení a optimalizaci nabídky, dále také při tvorbě cen. Stejně tak získá znalosti v oblasti komunikace se zákazníky, a to jak z pohledu osobní, tak neosobní komunikace. Rostoucí poptávka s sebou přináší také velké množství možností v oblasti revenue managementu a také online marketingu. Účastník tak bude vědět, jaké moderní nástroje použít a jakou strategii při práci s nimi zvolit.
Prohlédněte si podrobný program semináře.
Komu je seminář určen:
Seminář Kalkulace cen v gastronomii je určen majitelům a provozovatelům stravovacích zařízení, stejně tak pracovníkům marketingových a obchodních oddělení – všem, kteří chtějí získat pevné postavení na trhu.
Další informace
Jako účastník kurzu obdržíte CERTIFIKÁT o jeho absolvování, který můžete využít ve svém CV v části o doplňkovém odborném vzdělávání. V ceně semináře jsou podkladové materiály v elektronické podobě, občerstvení v průběhu kurzu.