Cíl školení
Cílem školení je účastníkům objasnit, jaké jsou aktuální legislativní povinnosti v rámci příručky HACCP včetně návodu, jak ji vytvořit. Účastníci si sami na praktických příkladech vyzkouší, jak správně definovat rizika a jak volit sledování rizikových činností. Dále se dozví, jak často je nutné příručku aktualizovat a kontrolovat pomocí interního auditu či jak často jsou povinni školit své zaměstnance.
Klikněte zde pro detailní program semináře.
Komu je školení určeno
Školení je určeno vedoucím pracovníkům stravovacích provozů nebo pracovníkům, kteří řídí v provoze povinnosti podle HACCP a řeší povinnosti vyplývající z potravinářské legislativy.
Další informace
Jako účastník kurzu obdržíte CERTIFIKÁT o jeho absolvování, který můžete využít ve svém CV v části o doplňkovém odborném vzdělávání. V ceně semináře jsou podkladové materiály, občerstvení v průběhu kurzu a teplý oběd. Obchodní podmínky jsou k vaší dispozici zde.