Logo AIVD
Seminář

Školení: Jak sestavit povinnou příručku HACCP bez chyb

Vyhněte se nejčastějším chybám a připravte se na kontroly

Termín: 12. 12. 2019
Místo konání: Centrum Klimentská

Školení: Jak sestavit povinnou příručku HACCP bez chyb

Při zavádění principů HACCP stále chybuje většina stravovacích zařízení. Jste 100% připraveni na to, až u vás zaklepe kontrola? Zařadili jste do analýzy rizik např. zbytky čisticích a dezinfekčních prostředků v potravinách? Odborník na školení upozorní, kde se nejčastěji chybuje.

5 490 

bez DPH a expedičních nákladů.

Na toto školení již není možné se objednat. V případě Vašeho zájmu o další konání, kontaktujte náš zákaznický servis. Děkujeme.


Cíl školení

Cílem školení je účastníkům objasnit, jaké jsou aktuální legislativní povinnosti v rámci příručky HACCP včetně návodu, jak ji vytvořit. Účastníci si sami na praktických příkladech vyzkouší, jak správně definovat rizika a jak volit sledování rizikových činností. Dále se dozví, jak často je nutné příručku aktualizovat a kontrolovat pomocí interního auditu či jak často jsou povinni školit své zaměstnance.

Klikněte zde pro detailní program semináře.

Komu je školení určeno

Školení je určeno vedoucím pracovníkům stravovacích provozů nebo pracovníkům, kteří řídí v provoze povinnosti podle HACCP a řeší povinnosti vyplývající z potravinářské legislativy.

Další informace

Jako účastník kurzu obdržíte CERTIFIKÁT o jeho absolvování, který můžete využít ve svém CV v části o doplňkovém odborném vzdělávání. V ceně semináře jsou podkladové materiály, občerstvení v průběhu kurzu a teplý oběd. Obchodní podmínky jsou k vaší dispozici zde. 

PROGRAM CELODENNÍHO SEMINÁŘE (9,00-15,00 hod.)

  • EU i národní legislativa řídící povinnosti ve stravování
  • Aktuální legislativa týkající se příručky HACCP
  • Cíle, význam a typy systému HACCP
  • Definice pojmů v rámci systému HACCP – sedm základních bodů systému HACCP
  • Správná výrobní praxe, provozní hygiena jako základ systému HACCP
  • Praktický návod pro tvorbu HACCP
  • Typy analýzy nebezpečí a kterou zvolit
  • Hodnocení rizik pro jednotlivé typy provozů – praktické příklady
  • Časté chyby v HACCP a jak se jim vyhnout
  • Zkušenosti a otázky účastníků

Ing. Tomáš Čapek, CSc.

Odborný poradce pro potravinářství a zemědělství, majitel a jednatel společnosti UniConsulting. Vystudoval Českou zemědělskou univerzitu v Praze a poté působil jako odborný asistent a vedoucí skupiny předmětů týkajících se technologie zpracování zemědělských produktů. Po absolutoriu doktorandského studia sbíral zkušenosti v zahraničí i během odborných stáží v tuzemsku. V roce 1998 založil společnost UniConsulting a aktuálně zastává pozici jednatele a ředitele společnosti. Pod jeho vedením vyrostla společnost z pozice individuálního poradce v úspěšného poskytovatele komplexních služeb v oblasti bezpečnosti potravin, kvality produkce, zemědělství, obchodu.

Centrum Klimentská

Akce se koná v prostorách Centra Klimentská (rohový žlutý dům, vchod je z vedlejší Helmovy ulice)


Doprava:

Metrem linky B do stanice Florenc. Od stanice metra následně 500 metrů pěšky do ulice Klimentská.

Tramvají do stanice Těšnov a následně 200 metrů pěšky do ulice Klimentská.

Parkování:

Placená parkoviště v okolí naleznete na následujících místech: Klimentská, Stárkova, Těšnov, Nábřeží Ludvíka Svobody, Florenc.

Mapa

Také doporučujeme