Cíl školení
Cílem školení je účastníkům objasnit, jaké jsou aktuální legislativní povinnosti v rámci gastro provozu, které vychází z předpisů ČR i EU, a jak je splnit. Upozorníme např. na problematické oblasti HACCP, v BOZP v restauračním prostředí (dokumentace, revize, školení) či hygienického minima. Prozradíme také, jaké změny se na vás řítí v roce 2020: značení rozmrazených výrobků, uvádění pokrmů na trh, zákaz jednorázových plastů, obsah akrylamidu aj.
Zaměříme se také na jednotlivé kontroly ve stravovacím zařízení: ČOI, veterinární správa, SZPI. Prozradíme, na jaké oblasti se nejvíce soustředí a jak neriskovat vysoké pokuty v rámci správního řízení.
Klikněte zde pro detailní program semináře.
Komu je školení určeno
Školení je určeno pro majitele stravovacích zařízení a výrobce potravin, stejně jako pro jejich zaměstnance v oblasti provozování potravinářského podniku.
Další informace
Jako účastník kurzu obdržíte CERTIFIKÁT o jeho absolvování, který můžete využít ve svém CV v části o doplňkovém odborném vzdělávání. V ceně semináře jsou podkladové materiály, občerstvení v průběhu kurzu a teplý oběd. Obchodní podmínky jsou k vaší dispozici zde.