Logo AIVD
Webinář

Webinář: Monitorovací systém pro podávání projektových žádostí MS2014+ v aktuálním dotačním období

Jednotné administrační prostředí nahrazuje dosavadní tři rozdílné systémy

Termín: 10. 6. 2015
Místo konání: Online – živý přenos

Webinář: Monitorovací systém pro podávání projektových žádostí MS2014+ v aktuálním dotačním období

Nové programové období 2014-2020 přináší nejkomplexnější informační systém v ČR – monitorovací systém MS2014+. Ten poskytne webový přístup pro žadatele k získání informací o aktuálně vyhlášených výzvách a umožní realizaci všech nutných postupů k řádnému předložení žádosti o podporu nebo návratné finanční výpomoci a sledování stavu administrace schvalování projektů – přijďte se s ním seznámit!

1 490 

bez DPH a expedičních nákladů.

Na toto školení již není možné se objednat. V případě Vašeho zájmu o další konání, kontaktujte náš zákaznický servis. Děkujeme.


Cíl webináře

Monitorovací systém evropských strukturálních a investičních fondů pro období 2014-2020, který nahrazuje dosavadní tři rozdílné systémy řízené třemi ministerstvy, je centrálním zastřešujícím systémem, který je pro čerpání peněz z fondů EU klíčový. Právě prostřednictvím něj řídicí orgány jednotlivých operačních programů vyhlašují výzvy k předkládání žádostí a přijímání konkrétních projektů. Proto by všichni zájemci o dotace měli ovládat novou aplikaci MS2014+ a další potřebné související operace. V současné době se lze již zaregistrovat a vytvořit zkušební projektovou žádost v aplikaci MS2014+.

Na webináři budou představeny základní informace o monitorovacím systému, zejména proces podání elektronické žádosti prostřednictvím aplikace MS2014+. Zaměříme se na aplikaci IS KP neboli Informační systém koncového příjemce. Seznámíte se s procesem registrace do systému, založením žádosti, užitím elektronického podpisu, připojením příloh žádosti či s nástroji pro elektronickou komunikaci. Nakonec bude rozebrána současná situace monitorovacího systému.

Klikněte zde pro detailní program webináře. S obchodními pomínkami se můžete seznámit zde.

Komu je webinář určen

Webinář Monitorovací systém pro podávání projektových žádostí MS2014+ v aktuálním dotačním období je určen zástupcům organizací podnikatelského, veřejného i neziskového sektoru působících na území ČR, kteří žádají a v budoucnu hodlají žádat o dotace z fondů EU.

Další informace

Jako účastník kurzu obdržíte CERTIFIKÁT o jeho absolvování, který můžete využít ve svém CV v části o doplňkovém odborném vzdělávání. V ceně webináře je nahrávka dostupná po dobu 3 měsíců, kterou můžete zhlédnout opakovaně.

Program ONLINE webináře (10,00–11,30 HOD.)

Webinář se skládá z cca 45 minutové přednášky a 45 minutové diskuse nad vašimi dotazy. Den před konáním webináře od nás obdržíte emailovou poštou internetový odkaz s veškerými (jednoduchými) instrukcemi pro přihlášení do naší virtuální seminární místnosti. 

 

Z obsahu webináře:

  • Představení monitorovacího systému – nová metodika projektů v období 2014-2020, základní principy

  • Aplikace IS KP – registrace do systému, založení žádosti

  • Představení procesu podání elektronické žádosti prostřednictvím aplikace MS2014+ na konkrétním projektu

  • Elektronický podpis, připojení příloh žádosti, plné moci, nástroje pro elektronickou komunikaci

  • Aktuální stav monitorovacího systému

  • Diskuse, zodpovídání dotazů účastníků

Ing. Martin Dítě

Martin Dítě je odborníkem na dotační problematiku, je zároveň autorem i lektorem. V praxi řeší požadavky žadatelů o dotace EU, profesionálně se zabývá poradenstvím, přípravou a administrací jednotlivých projektů v jedné z nejúspěšnějších dotačních agentur v ČR. Pro individuální pomoc s přípravou nebo realizací projektů navštivte stránky www.dotaceonline.cz.

Online – živý přenos

Místo konání:

Živé vysílání je interaktivní online seminář, jehož přenos budete sledovat na svém PC, notebooku nebo tabletu - pohodlně ve vaší kanceláři nebo doma bez nutnosti jakéhokoli dojíždění. A nejen to. Budete moci klást lektorovi i své otázky. Je to technicky velmi jednoduché – informace, jak se připojit, obdržíte včas od našeho zákaznického servisu e-mailem.


Také doporučujeme