Logo AIVD
E-Learning

e-Learning: Školní jídelna v paragrafech

Legislativa – hygiena – spotřební koš – kontroly

Termín: 26. 4. 2019 - 17. 5. 2019

Vedení školní jídelny (ať už mateřské, základní nebo střední školy) vyžaduje plnění celé škály legislativních povinností. Vedle hygienických požadavků musí každé středisko plnit i evropské nařízení o hygieně potravin. Problematické je zároveň i vypočítávání hodnot spotřebního koše a jejich zaznamenávání do výpisu vydaných potravin či skladové karty. V rámci praktického e-learningu shrneme ty nejdůležitější body, ve kterých by se měla orientovat každá škola s jídelnou.

2 290 

bez DPH a expedičních nákladů.


E-learning si můžete prostudovat z pohodlí domova či kanceláře v čase, který vám vyhovuje, a ověřit si své znalosti v interaktivních testech.

Cíl e-learningu

Cílem našeho e-learningu Školní jídelna v paragrafech je poskytnout vám užitečné informace o vedení jídelny podle aktuálních právních předpisů.

V jednotlivých lekcích se podrobněji podíváme na národní i nadnárodní legislativní požadavky či pracovní náplň vedoucího jídelny. Dále poradíme, jak na povinné zpracování příručky HACCP a které jsou nejčastější chyby při jejím zpracováníChybět nebudou ani doporučené postupy při výpočtu spotřebního koše. Ukážeme si, jak postupovat v případě kontroly z Krajské hygienické stanice či z ČŠI. Eliminujte možnou hrozby sankce a věnujte školní jídelně patřičnou pozornost.

Klikněte zde pro detailní program e-learningu.

Komu je e-learning určen

E-learning Školní jídelna v paragrafech je určen všem ředitelům škol a školských zařízení, zástupcům ředitele, vedoucím jídelny a dalším provozovatelům stravování ve školách.

Další informace

Jako účastník kurzu obdržíte CERTIFIKÁT o jeho absolvování, který můžete využít ve svém CV v části o doplňkovém odborném vzdělávání.

 


Také doporučujeme