Ing. Dagmar Čámská, Ph.D.

Působí na předních českých veřejných vysokých školách, jako Vysoká škola ekonomická v Praze a České vysoké učení technické.

Svou pedagogickou, vědeckovýzkumnou a publikační činnost zaměřuje na korporátní finance, využití dat pro řízení podniku a oceňování podniku. Je autorkou téměř dvou desítek článků publikovaných v renomovaných zahraničních vědeckých časopisech nebo uveřejněných v rámci mezinárodních konferencí, které jsou součástí uznávaných citačních indexů (ISI, SCOPUS).

Další autoři

Ing. Eliška Hryzláková

Eliška Hryzláková se zabývá odborným účetním poradenstvím v příspěvkových organizacích. Po celou dobu podnikání pracovala jako účetní poradce příspěvkových organizací, zřízených ÚSC, a spolupracovala s úřady při kontrolách hospodaření jejich příspěvkových organizací. Pracovala například v mateřských školách, v základních školách, na stadionech, v muzeích, v divadlech, v kulturních domech, v nemocnicích, v domovech důchodců a také na úřadech. V současné době spolupracuje s účetními při řešení jejich problémů.Po absolvování VŠB v Ostravě pracovala 12 let na ekonomickém oddělení v podniku Vítkovice, a. s., a dalších několik let pracovala jako účetní v různých organizacích. Po dobu 10 let pak byla zaměstnaná jako finanční kontrolor na Odboru kontroly Statutárního města Ostravy, Městský Obvod Ostrava – Jih, a na Odboru interního auditu a kontroly Statutárního města Ostravy.

Mgr. Jan Frey

Jan Frey se specializuje na oblast transakčního poradenství, fúzí a akvizic a práva obchodních korporací. Dále se specializuje na oblast obchodních smluv.Jan má mnohaleté zkušenosti s poskytováním právních služeb českým klientům ze soukromého i veřejného sektoru stejně jako zahraničním investorům. V oblasti akvizic a prodejů se v uplynulých letech účastnil několika transakcí jak na straně prodávajících, tak kupujících, zejména v odvětvích energetického, farmaceutického, automobilového, strojírenského a potravinářského průmyslu. Jan před svým příchodem do ROWAN LEGAL vedl transakčně právní oddělení mezinárodní poradenské skupiny  KPMG a před tím byl partnerem v advokátní kanceláři HAVEL & PARTNERS pro oblast fúzí a akvizic. V roce 2015 absolvoval stáž u renomované britské advokátní kanceláře Slaughter & May v Londýně. Se sedmi dokončenými transakcemi v celkové hodnotě 1,85 mld. EUR v roce 2019 byl Jan Frey zařazen mezinárodní ratingovou agenturou Mergermarket do žebříčku TOP 5 českých právníků za rok 2019 jak podle počtu tak i podle objemu realizovaných transakcí. Vedle přednáškové činnosti na Masarykově Univerzitě v Brně a Vysoké škole ekonomické Jan Frey napsal řadu publikací na různá témata v oblasti fúzí a akvizic.

Ing. Roman Řezáč

Vedoucí inspektor TIČR pobočky v Hradci Králové. Je předním odborníkem na tlaková zařízení a členem představenstva ATZ.

Ing. Jiří Jindrák

Ing. Jiří Jindrák je od roku 2001 daňovým poradcem, v současné době působí ve společnosti HLB Proxy, a.s.Zaměřuje se na problematiku zdanění právnických a fyzických osob a DPH. Od roku 2007 se věnuje přednáškové činnosti pro širokou veřejnost s cílem realizovat semináře s praktickým pohledem na daňovou a související účetní problematiku. Hovoří německy a anglicky.

Ing. Jiří Novotný

Pracuje v oboru silniční dopravy nepřetržitě od roku 1973 na různých funkcích. Od roku 1997 je pracovníkem Centra dopravního výzkumu, což je veřejná výzkumná organizace. Zde se podílel například na zpracování metodik pro Ministerstvo dopravy. Jednalo se zejména o metodiku kontroly dodržování doby řízení, bezpečnostních přestávek a doby odpočinku nebo o odhalování manipulace se záznamovým zařízením. Podílel se také na přípravě kontrolních pracovníků v souvislosti s nasazení digitálních tachografů.

PaedDr. Jana Havlová

Jana Havlová řadu let pracovala jako učitelka MŠ.Je autorkou projektu Svobodná Komenského škola a spoluautorkou Kurikula podpory zdraví v MŠ. Zastávala funkci ředitelky Církevní ZŠ a MŠ Archa v Petroupimi a nyní působí jako odborná asistentka katedry primární pedagogiky PedF UK.