Ing. David Mejsnar

David Mejsnar je certifikovaný daňový poradce a ve své praxi se soustředí zejména na zdanění právnických osob a transakční poradenství.

Je specialistou na svěřenské fondy a přeměny společností.

Další autoři

Vladimír Kvaš

Vladimír Kvaš je výkonný ředitel společnosti G2 server, jednoho z největších poskytovatelů cloudů ve střední Evropě.Vladimír je již 12 let zapáleným propagátorem cloudu. Zároveň však poukazuje na to, že cloud není vhodný pro každou firmu, ale pouze pro tu, kde to dává smysl. Jeho objektivní a analytický pohled na věc pomáhá mnoha firmám v otázce nasazení cloudu.

Ing. Vladimír Volko

Lektor, konzultant kouč. Hlavní činností je poradenství v oblasti zvyšování výkonnosti podniku v řadě oblastí managementu. Poradenská praxe od roku 1997 v řadě oblastí pro klienty z: automotive, strojírenství, plastikářství, strojní a záměčnická výroba, stavebnictví či služby. Zkušenosti jako top manger výrobní firmy. Spoluvlastník poradenské firmy VI - Value Innovation, s.r.o.Odborně se věnuji zejména následujícím oblastem: Lean production systems & process optimalization, Quality management & Manufacturing Management Systems, Project management, Risk management & Economics and Financial Management a další.

Bc. Zdeňka Salačová

Zdeňka Salačová je vedoucí oddělení kontroly při Okresní správě sociálního zabezpečení.

Ing. David Borovský

David Borovský je absolventem oboru Technika životního prostředí na Strojní fakultě ČVUT v Praze.Od roku 2011 je zapsán do Seznamu energetických specialistů. Jeho klíčovou kvalifikací jsou alternativní zdroje energie a energetická náročnost budov. Působí na pozici Konzultant – Energetický specialista ve společnosti AF-Consult Czech Republic s r.o., kde se zabývá problematikou úspor energie, energetické náročnosti budov a soustav zásobování teplem. Podílel se na zpracování řady energetických auditů, průkazů energetické náročnosti budov a územních energetických koncepcí.

Ing. Drahuše Šefčíková

Drahuše Šefčíková je školní inspektorka České školní inspekce Plzeňského inspektorátu.

Mgr. Daniel Kaucký

Daniel Kaucký působí jako samostatný advokát, v současné době zejména externě spolupracuje s renomovanou kanceláří Sládek & Partners, advokátní kancelář, v.o.s.Vykonává generální advokátní praxi s důrazem na oblast především práva občanského, obchodního, autorského a pracovního s významným podílem procesní agendy.