Ing. Jan Bílý

Odborný rada v oddělení datové podpory statistiky zahraničního obchodu Českého statistického úřadu

Další autoři

JUDr. Pavla Komendová

Lektorka je advokátka a společník advokátní kanceláře Šetina, Komendová & Partners s.r.o.V praxi se zaměřuje mimo jiné na oblast korporátního práva a problematiku vnitřních vztahů ve společnosti, zejména mezi společníky či akcionáři navzájem, sporů mezi nimi a jejich předcházení. Dlouhodobě se věnuje také oblasti kapitálových vstupů investorů do společností, jejich akvizicím či přeměnám. Vedle korporátního práva se lektorka zabývá také právem duševního vlastnictví, především pak právem IT.

Mgr Lucie Demeterová

Lucie Demeterová je partnerem advokátní kanceláře DEMETER LEGAL. Vystudovala právnickou fakultu Masarykovy Univerzity v Brně. Poskytuje právní poradenství zejména v otázkách obchodního a pracovního práva, GDPR, nemovitostí a práva duševního s důrazem na právo IT.

Ing. Lucie Urbanová

Mgr. Zbyněk Lakomý

Mgr. Milan Sivý, LL.M.

Milan Sivý je advokátem PRK Partners se specializací zejména na obchodní právo, fúze a akvizice a investiční společnosti a investiční fondy. Má rovněž bohaté zkušenosti s projekty v oblasti energetiky. Ve své praxi se podílel na poskytování komplexních právních služeb předním českým a zahraničním klientům, a to jak v souvislosti s projekty v České republice, tak i v jiných zemích. Rovněž zastupuje PRK Partners v asociaci CVCA (Czech Private Equity & Venture Capital Association). V rozmezí let 2009 až 2018 působil v mezinárodní advokátní kanceláři v Praze. K PRK Partners se připojil v roce 2019.

Robert Křepinský

Odborník v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, které se věnuje téměř třicet let. Působí jako svazový inspektor v OS UNIOS. Dále je členem Rady vlády pro BOZP, předsedou Stálého výboru pro legislativu při Radě vlády pro BOZP, člen Pracovního týmu pro bezpečnost práce Rady hospodářské a sociální dohody České republiky a člen Pracovní skupiny expertů BOZP při ČMKOS.