Ing. Pavel Sehnal

Majitel společnosti Anylopex plus s.r.o. a projektový manažer divizí AG Grant, AG Energy a AG Projekt.

Věnuje se přípravě žádostí o dotace z programu OPŽP, OPPIK, SZIF i z programu IROP. Zároveň také administruje výběrová řízení.

Další autoři

JUDr. Alice Kubová Bártková

Působí od roku 2016 jako advokátka u společnosti Rödl & Partner. Specializuje se od počátku své profesní dráhy na problematiku přepravního práva v rámci vnitrostátních a mezinárodních přeprav nákladu.V letech 2003 až 2004 absolvovala roční studijní postgraduální program evropských studií na Europa Kolleg, Hamburg. Je zakladatelkou a tajemnicí České společnosti pro dopravní právo (ČSDP), dále je za Českou republiku zapsána v síti právní pomoci IRU, je členkou Německé společnosti pro dopravní právo (Deutsche Gesellschaft für Transportrecht - DGTR) a pravidelně se účastní jejích odborných akcí. Za společnost Rödl & Partner se účastní také akcí Svazu spedice a logistiky ČR (SSL), včetně aktivní účasti v rámci právních klubů SSL. V oboru přepravního práva také již od roku 2006 publikuje a věnuje se přednáškové činnosti jak v České republice, tak v zahraničí.

plk. Ing. Jiří Hošek

Jiří Hošek je náměstkem pro prevenci a civilní nouzovou připravenost HZS hl.m. Prahy s více než dvacetiletou praxí. Působí jako soudní znalec v oboru požární ochrany. Specializuje se na systém požární prevence v ČR, včetně znalosti právních předpisů stanovujících povinnosti státních orgánů, právnických a fyzických osob, postavení a působnost orgánů státní správy a samosprávy na úseku požární ochrany, jakož i postavení a povinnosti jednotek požární ochrany.

Bc. Kateřina Nechanická, DiS.

Kateřina Nechanická je personalistka, podnikatelka a profesionální koučka s akreditací MŠMT ČR a ICF.Poskytuje konzultace v oblasti kariérního poradenství a aktivně se věnuje koučování. Spolupracuje s několika společnostmi jako externí HR konzultantka a věnuje se přednáškám a školení soft skills. 

JUDr. Luboš Průša

JUDr. Luboš Průša je zastupitelem Jihočeského kraje. V minulosti působil jako ředitel krajského úřadu Jihočeského kraje a jako starosta Písku. Bezplatně působil v orgánech řady firem s městskou či krajskou účastí. V osučasné době vede advokátní kancelář, která se zaměřuje mimo jiné na problematiku obcí a měst.

JUDr. Dominik Brůha, Ph.D.

JUDr. Brůha pracuje jako advokát, je zprostředkovatelem a rozhodcem kolektivních pracovních sporů zapsaným na seznamu Ministerstva práce a sociálních věcí ČR.Je členem České advokátní komory, dále Evropského sdružení advokátů specializujících se na pracovní právo (EELA), členem výboru Pražského sdružení Jednoty českých právníků. Jako odborník na kolektivní vyjednávání je členem Kolegia expertů i členem výboru Asociaci pro rozvoj kolektivního vyjednávání (AKV). Pravidelně publikuje v odborných časopisech a na komunitním portálu Mzdová praxe, zodpovídá dotazy v právní poradně Mladé fronty DNES, Medical Tribune atd.

JUDr. Ing. Bohumír Štědroň, Ph.D., LL.M.