Ing. Petr Budiš, Ph.D.

Petr Budiš je generálním ředitelem společnosti První certifikační autorita, a.s., která je v současnosti největším poskytovatelem komplexních služeb vydávání a správy certifikátů v ČR.

Je autorem knihy „Elektronický podpis a jeho aplikace v praxi“ a spoluautorem publikace „Elektronické komunikace“.

Další autoři

Jarmila Zahornadská, Ph.D.

Jarmila Zahorandská, zkušená lektorka v jednotlivých oblastech životního prostředí, včetně zavádění manažerských environmentálních systémů, působí jako odborný poradce při zabezpečení souladu podniků s legislativními požadavky.Jako osoba odborně způsobilá pro nakládání s chemickými látkami a přípravky, vodohospodář a odpadový hospodář prakticky vede podniky při plnění legislativních požadavků a odborně je zastupuje při jednání s kontrolními orgány a státní správou.

Jarmila Kotrbová

Josef Lev

Josef Lev nasbíral první zkušenosti jako projektový manažer v nadnárodní společnosti ABB v 90.letech, kde úspěšně vedl celou řadu projektů. V roce 2005 se stal spoluzakladatelem společnosti Bohemia Lions, jejímž cílem bylo pozvednout úroveň řízení českých firem. Navrhl, vytvořil a v praxi také odzkoušel ucelený systém podpory strategického řízení, který má za úkol rychle diagnostikovat problematická místa, efektivně plánovat a především provádět potřebné strategické změny.

JUDr. Michal Faltus

JUDr. Michal Faltus je advokát advokátní kanceláře Šetina, Komendová & Partners s.r.o.V praxi se zaměřuje především na oblast závazkového práva, dotačního práva a pracovního práva, kde řeší zejména spory mezi zaměstnavatelem a zaměstnancem, jakož i správné nastavení vztahů mezi nimi tak, aby se sporům předcházelo.

Ing. Marek Laurenčík, MBA

Ing. Marek Laurenčík, MBA, od roku 1999 stojí v čele vzdělávací společnosti JUBELA, kterou založil.Vystudoval ekonomii řízení podniku na CVUT. Od roku 1997 je vyhledávaným a zkušeným lektorem s dlouhodobou praxí pro oblast pokročilých kurzů IT, podnikových analýz a manažerských kurzů. Vedle toho publikoval řadu odborných textů a knih u předních českých nakladatelství odborné literatury, zejména se zaměřením na MS Excel a datové analýzy.

JUDr. Tomáš Doležal

Tomáš Doležal od roku 2008 působí v advokacii. Poskytuje právní služby zejména v oblastech veřejného práva a nemovitostí. V současné době má svojí advokátní kancelář v Opavě. Zvláštní specializaci zapsanou u České advokátní komory má na obory stavebního práva, správního práva, přestupkového práva, občanského práva a dopravních trestných činů.