Ing. Vladimír Čepelák, CSc.

Vladimír Čepelák absolvoval fakultu automatizace a ekonomiky VŠCHT v Praze.

Vědeckou hodnost získal v oboru technická kybernetika ve Výzkumném ústavu matematických strojů v Praze. Pracoval na různých pozicích v oboru IT, naposledy ve  firmě BSC Praha, s. r. o., (1990 – 95), kde byl členem nebo vedoucím projektových týmů pro implementaci bankovních a podnikových informačních systémů. Od roku 1995 je činný samostatně v oborech poradenství IT a odborné překladatelství.

Další autoři

JUDr. Vladimír Voříšek

PhDr. David Čáp, Ph.D.

vystudoval speciální pedagogiku na PedF UK a poté psychologii na FF UK, téměř sedm let pracoval s dětmi a dospívajícími s problematickým chováním ve středisku výchovné péče.Nyní přednáší na katedře psychologie FF UK, poskytuje psychoterapii a poradenství v centru Alivio a vede kurzy zvládání vzteku pro muže dopouštějící se násilí v rodině.

Mgr. Dominika Bělonožníková

Mgr. Dominika Bělonožníková je grafická designérka a lektorka. Své znalosti v oblasti grafického designu předává na vzdělávacích akcích. Grafický nástroj Canva využívá ve své práci každý den. Má smysl pro detail, a právě díky tomu dokáže svým klientům předat informace tak, aby byli schopní svojí kreativitu využít v grafickém zpracování.

Mgr. Bc. Oldřich Kozumplík

Mgr.Oldřich Kozumplík je advokátem specializujícím se na smluvní právo a je spoluautorem prvního e-learningového kurzu v ČR o smlouvách.

Stanislav Hladík

Od roku 2007 působí v bezpečnostní agentuře Special Service International (SSI) – v současné odbě na pozici produktového specialisty bezpečnostních služeb.Má na starosti organizaci a řízení chodu zakázek v celé šíři spektra společnosti, a to s působností nejen v rámci ČR. Věnuje se plánování, přípravě provozu, řízení převzetí a chodu nových zakázek, tvorbě metodických postupů a směrnic pro činnost pracovníků ostrahy, tvorbě plánů pro řešení bezpečnostních krizových situací včetně evakuace apod. Je zodpovědný za chod zakázek v regionu Morava (Brno – Olomouc – Ostrava – Břeclav) v celé šíři působnosti SSI (fyzická ostraha, technické prostředky, detektivní služby, poradenství, eventy…). Podílel se na přípravě a organizaci velkých eventových zakázek (koncert Hlas Česko-Slovenska v FNK Ostrava, dílčí akce pořádaná partnerem MFF Karlovy Vary, koncert a autogramiáda Superstar 2013 v OC Olympia Teplice).

Mgr. Michal Černý

Michal Černý je garantem studijní profilace Technologie ve vzdělávání na Kabinetu knihovnictví a informačních studií na FF MU v Brně, kde přednáší předměty jako vzdělávací technologie, metodik ICT, laboratoř vzdělávacích technologií nebo digitální kompetence.Vystudoval učitelství fyziky a informatiky. Je autorem řady knih, jako například Digitální informační kurátorství v pedagogickém kontextu, Webináře ve vzdělávání: pedagogické a didaktické aspekty, Myšlenkové mapy pro studenty nebo editorem Tablet ve školní praxi, na RVP.cz napsal více než stovku článků a jako odborný garant zaštiťoval projekt z Výzvy 51 (tablety do škol) INTERES.