Ing. Jan Šašek

Jan Šašek v současnosti pracuje na pozici projektového manažera v Evropské rozvojové agentuře, kde se podílí především na přípravě a administraci zjednodušených projektů pro mateřské a základní školy po celé ČR v rámci tzv. šablon a projektů v rámci vybraných českých operačních programů. Mimo to spolupracuje na přípravě, realizaci a administraci projektů mezinárodních, zejména v rámci programu Erasmus+, Višegrádských a EHP fondů.

V minulosti pracoval jako dotační specialista pro jedno z největších zemědělských družstev v ČR, kde připravoval a realizoval větší investiční projekty, zejména v rámci Programu rozvoje venkova, národních programů Ministerstva zemědělství a operačního programu SOT Ovoce a zelenina.

Další autoři

JUDr. Dana Hrabcová, Ph.D.

Dana Hrabcová je odborníkem na pracovní právo v teoretické a zejména aplikační rovině.Působí na Katedře pracovního práva a sociálního zabezpečení Právnické fakulty Masarykovy univerzity v Brně. Ve své činnosti zúročuje dlouhodobé zkušenosti z praxe, postupně v pozici vedoucí právního odboru, vedoucí odboru ekonomiky práce podniku, místopředsedy Odborové ho svazu pracovníků obchodu, funkce zprostředkovatele a rozhodce MPSV a v pozici vedoucí právního odboru Kanceláře Veřejného ochránce práv. Je členkou Oborové rady pro pracovní právo. Věnuje se přednáškové, lektorské, poradenské a expertní činnosti v oblasti pracovního práva a personalistiky, dlouhodobě spolupracuje s Českou advokátní komorou. Vedle obecných otázek individuálního pracovního práva se specializuje zejména na problematiku odměňování závislé práce, kolektivního pracovního práva a sociálního dialogu v teorii a praxi. Je autorkou a spoluautorkou řady odborných článků a publikací.

Mgr. Tomáš Hrdina

Mgr. Tomáš Hrdina je advokátem specializujícím se na oblast obchodních korporací, zejména pak na oblast tzv. podnikových kombinací (přeměny, převody podílů, vklady do společnosti, akvizice) a komplexního poradenství pro obchodní společnosti včetně vymáhání pohledávek. Vedle toho se zaměřuje na problematiku právní odpovědnosti (občanskoprávní, správněprávní, trestněprávní) se zaměřením ve vztahu k obchodním společnostem, likvidací obchodních společností a oblast cenných papírů.

Mgr. Vlasta Macháčová

Odborná lektorka a konzultantka v oblasti vzdělávání, zaměřuje se mj. na aktivní učení, formativní hodnocení, projektové vyučování a společné vzdělávání. Má také bohatou praxi s učitelstvím v mateřské, základní a vyšší odborné škole. Za sebou má i školení v anglickém jazyce.

Mgr. Samuel Mokriš

Samuel je solution konzultant a vývojář, který se ve společnosti SEFIRA významně podílí na rozvoji paperless řešení. Zaměřuje se především na rozvoj business procesů a jejich přizpůsobením na míru zákazníkům.

Michal Fiala

Svým klientům pomáhá těžit z Facebook a Instagram reklamy maximum. Měsíčně spravuje účty s celkovým budgetem v jednotkách set tisíců korun, což mu dává dostatečný prostor zkoušet nové praktiky a postupy, které posléze učí na školeních. Krom reklam v ČR má zkušenosti s nastavováním kampaní v GB, RU a US. Kariéru v agentuře před několika lety úspěšně vyměnil za volnou nohu. Letos se chystá odstartovat novou kariéru digitálního nomáda, kterou započne koncem roku na Bali.

Ing. Ondřej Ševeček

Ondřej Ševeček se již 17 let zabývá počítačovou bezpečností a kryptografií na platformě Microsoft, jako konzultant a lektor v GOPAS a.s.přednáší a řeší projekty pro podnikové zákazníky po celém světě. Jako bezpečnostní výzkumník nahlásil Microsoftu již dvě bezpečnostní díry, které dostaly oficiální záplatu. Vlastní profesionální certifikace MCSM a MVP firmy Microsoft, jako i Certified Information Systems Auditor (CISA) a Computer Hacking Forensic Investigator (CHFI).