Bc. Kateřina Nechanická, DiS.

Kateřina Nechanická je personalistka, podnikatelka a profesionální koučka s akreditací MŠMT ČR a ICF.

Poskytuje konzultace v oblasti kariérního poradenství a aktivně se věnuje koučování. Spolupracuje s několika společnostmi jako externí HR konzultantka a věnuje se přednáškám a školení soft skills. 

Další autoři

Ing. Petr Macek

Petr Macek je specialistou na internetový marketing a má široké praktické zkušenosti ze zákaznických projektů propagujících služby a produkty firem na internetu.Pravidelně přednáší na školeních pro obchodní spolky (např. hospodářské komory) a je zkušeným lektorem i v oblasti firemního vzdělávání. Vystudoval Vysoké učení technické v Brně a projektové řízení na Technologické univerzitě v australském Sydney. Má mezinárodní zkušenosti z pracovních pobytů v Irsku, Rusku a Austrálii.

Mgr. Martin Rejmíš

Martin Rejmíš je ředitelem Evropské rozvojové agentury se zkušenostmi s realizací řady projektů ze strukturálních fondů EU.Absolvoval magisterský program Evropská studia na Univerzitě Karlově. V předchozím programovém období (2007-2013) působil v soukromém i neziskovém sektoru, kde se věnoval návrhům a realizaci projektů v rámci ESF (OP LZZ, OP VK, OP PA) a mezinárodních programech (PROGRESS, Leonardo da Vinci, Norské fondy, Švýcarsko-česká spolupráce, Evropa pro občany, OP Nadnárodní spolupráce) v oblastech sociálních inovací, vzdělávání, spolupráce měst a regionálního rozvoje. V současné době působí skrze Institut pro regionální rozvoj, o. p. s., jako odborný garant střediska Europe Direct v Bruntále a podílí se na přípravě významných projektů v sociální oblasti pro státní sektor na nadcházející období (2014-2020). 

JUDr. Jitka Hejduková, CSc.

JUDr.Hejduková je ředitelkou zaměstnavatelské sekce Svazu průmyslu a dopravy ČR.

Mgr. Veronika Havelková

Veronika Havelková vystudovala učitelství všeobecně vzdělávacích předmětů pro základní a střední školy (obory matematika a pedagogika) na PedF UK v Praze.V současné době na PedF UK studuje v doktorském programu, v rámci něhož se věnuje využití počítačových technologií ve výuce matematiky. Od roku 2011 učí na základní škole a je spoluzakladatelkou GeoGebra institutu v Praze.

Ing. Henrieta Hrablik, – Chovanová, Ph.D.

Henrieta Hrablik Chovanová je odborníčka v oblasti projektového riadenia a operačnej analýzy.Vysokoškolské štúdium ukončila na STU MTF so sídlom v Trnave v odbore manažment priemyselných podnikov. Doktorandskú prácu obhajovala v odbore podnikový manažment na tému zlepšovania úrovne zrelosti projektového riadenia v priemyselných podnikoch na Slovensku, ktorá bola ocenená ako najlepšia doktorandská dizertačná práca na MTF za rok 2009. Od roku 2004 je úspešnou lektorkou vzdelávania v projektovom manažmente (manažment podnikov, operačná analýza, simulácia v projektovom riadení (program PMF), projektové riadenie (maturity models: OPM3, PMMM, atď.).

Mgr. Patricie Chvojková

Patricie Chvojková je vystudovanou psycholožkou a zkušenou lektorkou v oblasti komunikace, osobního rozvoje, time managementu, prodejních a manažerských dovedností a dalších.