Ing. Martina Bufková, Rychecká

Martina Bufková Rychecká je majitelkou a jednatelkou firmy Compet Consult s.r.o., která poskytuje komplexní služby zadavatelům při zadávání veřejných zakázek.

Zadáváním veřejných zakázek se zabývá již od roku 1995, kdy vstoupil v České republice v platnost historicky první zákon o veřejných zakázkách v porevoluční éře. V letech 2006 až 2011 působila jako kvalifikovaný školitel MMR k zákonu o veřejných zakázkách, je členkou Rady Asociace veřejných zakázek.

Další autoři

Ing. David Pech

David Pech ukončil inženýrské studium na ČVUT v Praze, Fakultě stavební.Je specialista na technické zařízení budov a na úsporu energie v budovách. Od roku 2008 je zapsán do Seznamu energetických auditorů. V současné době působí na pozici vedoucího oddělení energetiky v rámci střediska energetiky a životního prostředí. Ve společnosti CITYPLAN spol. s r.o. se zabývá problematikou úspor energie, energetické náročnosti budov, obnovitelných a environmentálně šetrných zdrojů energie. Doposud se podílel na zpracování řady energetických auditů, studií, podnikatelských záměrů a mezinárodních projektů v oblasti obnovitelných zdrojů energie.

JUDr. Simona Bílá, Srníková

JUDr. Simona Bílá Srníková vystudovala Právnickou fakultu univerzity Karlovy.Po absolvování praxe justičního čekatele působila sedm let jako soudce okresního soudu se zaměřením na občanské a rodinné právo. Počínaje od roku 2007 je samostatnou advokátkou a od ledna 2009 rovněž akreditovanou mediátorkou Asociace mediátorů ČR. V roce 2008 absolvovala Komplexní výcvik mediace (AMČR) a v roce 2009 Výcvik mediace spotřebitelských sporů. Následně působila jako mediátor spotřebitelských sporů v rámci Projektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů pořádanému Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR ve spolupráci s Hospodářskou komorou ČR, Rozhodčím soudem při Hospodářské a Agrární komoře ČR, Asociací mediátorů ČR a Spotřebitelskými sdruženími. V roce 2012 absolvovala Kurs mediace pořádaný Českou advokátní komorou a od roku 2014 je zapsána v seznamu mediátorů vedeném Ministerstvem spravedlnosti ČR.

Jiřina Srnková

Accounting Team Leader, PKF APOGEO Accounting, s.r.o. Jiřina nastoupila do skupiny PKF APOGEO v dubnu 2019 na pozici Senior Accountant. Od října roku 2019 postoupila na pozici Accouting Team Leader. Její tým se zabývá se účtování klientů dle ČÚS a specializuje se na účtování bank a finančních institucí. Dále řeší ad hoc zakázky pro nové klienty.

Mgr. Veronika Odrobinová

Veronika Odrobinová je zakládající partnerkou advokátní kanceláře GT Legal. Předtím Veronika působila více než 20 let v několika mezinárodních advokátních kancelářích.Veronika Odrobinová je zakládající partnerkou advokátní kanceláře GT Legal. Předtím Veronika působila více než 20 let v několika mezinárodních advokátních kancelářích. Veronika je zprostředkovatelem kolektivních sporů jmenovaným Ministerstvem práce a sociálních věcí a místopředsedkyní spolku Czech Employment Lawyers Association, který sdružuje advokáty specializované na pracovní právo.  Veronika je doporučena mezinárodními žebříčky Chambers a Legal 500 pro pracovní právo. Vedle advokátní praxe se věnuje rovněž publikační a přednáškové činnosti, mj. přednáší pro vzdělávací agenturu VOX, nakladatelství Forum a je spoluautorkou komentáře k zákoníku práce nakladatelství C.H. Beck (2018).

JUDr. Lukáš Bohuslav, Ph.D.

Lukáš Bohuslav je advokátem a odborným asistentem na katedře trestního práva Právnické fakulty Univerzity Karlovy a je tvůrcem několika desítek Compliance programů.Tématem trestní odpovědnosti právnických osob se ve své praxi dlouhodobě zabývá, pravidelně na toto téma přednáší, dobře zná konkrétní problémy ve firmách. Obahjuje právnické osoby v trestním řízení. Je autorem či spoluautorem několika monografií či vysokošloských učebnic v dané oblasti. .

JUDr. Jitka Hejduková, CSc.

JUDr.Hejduková je ředitelkou zaměstnavatelské sekce Svazu průmyslu a dopravy ČR.