Mgr. Daniel Kaucký

Daniel Kaucký působí jako samostatný advokát, v současné době zejména externě spolupracuje s renomovanou kanceláří Sládek & Partners, advokátní kancelář, v.o.s.

Vykonává generální advokátní praxi s důrazem na oblast především práva občanského, obchodního, autorského a pracovního s významným podílem procesní agendy.

Další autoři

Mgr. Markéta Fáberová

Od roku 2014 pracuje jako marketingový manažer na volné noze. Mezi její klienty patří drobní živnostníci, malé a střední firmy i velké korporace.Po studiích marketingové a sociální komunikace na Baťově univerzitě ve Zlíně pracovala jako marketingový manažer obchodního centra. Starala se o jeho mnohamilionový rozpočet a zároveň pomáhala malým obchodům, aby obstály ve velké konkurenci. Podobnou zkušenost získala u Bílých Tygrů Liberec, kde partnerům klubu pomáhala s přípravou jejich efektivní prezentace. Více informací na www.marketting.cz nebo https://www.linkedin.com/in/marketa-faber/.

Mgr. Lukáš Kohoutek

Lukáš Kohoutek působí řadu let v oblasti školství, prevence a adiktologie. Začínal jako lektor a později metodik preventivních programů Nekuřátka zaměřených na prevenci užívání tabákových výrobků a následně i dalších návykových látek. Stál v čele České koalice proti tabáku (dnes AdiPoint) a se svým týmem vybudoval Národní linku pro odvykání 800 350 000. V rámci certifikované preventivní organizace Jules a Jim se kromě jejího řízení specializoval na programy selektivní prevence a asistenci při šetření šikanování s následnými intervencemi. Vedl specializační studium pro školní metodiky prevence a je autorem několika odborných článků pro pedagogy. V posledních dvou letech byl ředitelem základní školy. Nyní se vrací do světa prevence ke svému oblíbenému DVPP, šetření šikanování a podpoře ŠMP. Působí též jako nezávislý konzultant v oblasti řízení škol pro jejich management a zřizovatele.

Mgr. Michal Antoš, LL.M.

Michal Antoš je advokátem v advokátní kanceláři Šetina, Komendová & Partners s.r.o., ve které již pátým rokem působí. Ve své praxi se zaměřuje se především na právo obchodních korporací, problematiku compliance a závazkové právo. Zejména v oblasti práva obchodních korporací již publikoval řadu odborných článků, pravidelně přednáší a vystupuje na konferencích zaměřených právě na toto téma.

RNDr. Jiří Slouka, Ph.D.

RNDr. Jiří Slouka, Ph.D. se zabývá lektorskou činností v problematice metodiky EIA a sanace starých ekologických zátěží. Má také publikační a redakční zkušenosti.Absolvoval obory geologie na PřF UK, životní prostředí na Stavební fakultě ČVUT a technologie ochrany prostředí na VŠCHT v Praze. Má autorizaci EIA, konkrétně pro obor hydrogeologie, soudní znalec pro obory hydrogeologie a znečištění životního prostředí.

Mgr. Darja Habartová

Darja Habartová působí od roku 2007 v advokacii.Specializuje se na právo obchodních společností, občanské právo, obchodní právo a přeměny obchodních společností a družstev.

RNDr. Ivan Brychta

Ivan Brychta je daňovým poradcem s dlouholetou praxí a má zkušenosti i z auditorských společností.Publikační a přednáškové činnosti se věnuje přes 10 let, zaměřuje se zejména na výklady daňových zákonů, účetních předpisů a na problematiku s daněmi související - pojistných zákonů, zákoníku práce nebo občanského a obchodního zákoníku.