Mgr. Ivo Štorek

Mgr. Ivo Štorek absolvoval studia na Právnické fakultě Univerzity Karlovy a v jejich rámci stáž v holandském Groningenu.

Po ukončení studií působil jako advokátní koncipient zejména v advokátní kanceláři Mašek a spol. Od roku 2009 je samostatným advokátem. Ve své praxi se specializuje především na soukromoprávní vztahy (pracovní, občanské a obchodní právo).

 

Další autoři

Mgr. Ivo Štorek

Mgr. Ivo Štorek absolvoval studia na Právnické fakultě Univerzity Karlovy a v jejich rámci stáž v holandském Groningenu.Po ukončení studií působil jako advokátní koncipient zejména v advokátní kanceláři Mašek a spol. Od roku 2009 je samostatným advokátem. Ve své praxi se specializuje především na soukromoprávní vztahy (pracovní, občanské a obchodní právo).  

Mgr. Alžbeta Rosinová

Působí ve Frank Bold Advokáti, kde se věnuje veřejnému právu, zejména správnímu právu a právu životního prostředí. Je specialistkou na témata územního plánování a stavebního zákona.Alžbeta Rosinová je v současnosti doktorandkou na Katedře ústavního práva a politologie Právnické fakulty Masarykovy univerzity. Od dubna 2015 působí ve Frank Bold Advokáti, kde se věnuje veřejnému právu, zejména správnímu právu a právu životního prostředí. Je specialistkou na témata územního plánování a stavebního zákona. Na tato témata pravidelně publikuje a vystupuje na konferencích.

JUDr. Marie Salačová

Marie Salačová je uznávanou specialistkou na problematiku poskytování cestovních výdajů. Je autorkou řady odborných článků a publikací. V průběhu své profesní kariéry působila na Ministerstvu financí, Ministerstvu práce a sociálních věcí a na Úřadu důchodového zabezpečení.

Mgr. Lukáš Mokrý

Autor knihy Softwarové právo.Advokátní kancelář Jansa, Mokrý, Otevřel & partneři s.r.o.

PaedDr. Věra Kolmerová

Věra Kolmerová je vedoucí oddělení zahraniční zaměstnanosti Ministerstva práce a sociálních věcí, je zároveň manažerkou evropského informačního a poradenského systému EURES.

Bc. et Bc. Ondřej Homola

Ondřej Homola je ředitelem a jednatelem společnosti OH Consulting s. r. o. V praxi se dlouhodobě věnuje dotacím a pomáhá podnikatelům i organizacím veřejného sektoru s realizací plánů.