MUDr. Zdeňka Trestrová

Zdeňka Trestrová po ukončení studií pracovala na Státním zdravotním ústavu Praha, kde se zabývala problematikou primární prevence u dětské a dorostové populace.

Poté následovala Krajská hygienická stanice Středočeského kraje, kde se v rámci oboru hygiena dětí a mladistvých věnovala hygienickému dozoru dětských a dorostových zařízení. Kromě toho se zabývala projekty podpory veřejného zdraví zaměřenými především na prevenci poruch pohybového aparátu u dětí a na zdravou výživu. V současné době působí na Ministerstvu zdravotnictví ČR, odboru ochrany veřejného zdraví, kde řeší problematiku oboru hygieny dětí a mladistvých na celorepublikové úrovni.    

Další autoři

Mgr. Veronika Kovářová

Veronika Kovářová je mentorka pro ženy, lektorka, life koučka, spisovatelka a mystička. Ve své praxi se věnuje ženskému autentickému leadershipu.

plk. Ing. Jiří Hošek

Jiří Hošek je náměstkem pro prevenci a civilní nouzovou připravenost HZS hl.m. Prahy s více než dvacetiletou praxí. Působí jako soudní znalec v oboru požární ochrany. Specializuje se na systém požární prevence v ČR, včetně znalosti právních předpisů stanovujících povinnosti státních orgánů, právnických a fyzických osob, postavení a působnost orgánů státní správy a samosprávy na úseku požární ochrany, jakož i postavení a povinnosti jednotek požární ochrany.

Ing. Dušan Šídlo, Ph.D.

Ing. Ladislav Procházka

Ladislav Procházka působil v letech 2002 – 2005 v české inkasní a informační společnosti mezinárodní skupiny Coface.V roce 2005 založil společnost DC GROUP, která dnes poskytuje své služby ve 149 zemích a řeší téměř 50 tisíc pohledávek ročně.

Ing. Tomislav Langkramer

Má více než patnáctileté zkušenosti na vedoucích pozicích s údržbou a správou nemovitostí a s vedením úklidových firem.Obdržel certifikáty ve všech stupních kvalifikace managementu pro úklid u České společnosti pro jakost (nejvyšší stupeň certifikátu - Úklidový specialista). Je expertem Českého institutu pro akreditaci, o.p.s. pro úklidové služby a jako manažer údržby. Má zkušenosti z úklidového oboru v oblasti zadávání zakázek.

Ing. Vladimír Voldřich

Vladimír Voldřich je vedoucí oddělení, zástupce ředitele odboru územního plánování na Ministerstvu pro místní rozvoj.Podílel se na pořizování územních plánů pro obce v okrese Praha-Západ, vyvlastňování pozemků pro veřejně prospěšné stavby, zejména pak stavby 512 pražského okruhu, a na správních činnostech, které vykonává obecný stavební úřad. Dnes se věnuje především stavebnímu právu, zejména pak územnímu plánování.