Ing. Olga Marinčáková
Ing. Olga Marinčáková pracuje jako hygienička na oddělení dětí a mladistvých Krajské hygienické stanice Jihomoravského kraje. Působila jako referentka školního stravování (KrÚ JMK). Problematice výživy dětí a školního stravování se profesně věnuje řadu let. Je nutriční terapeutkou a aktivní členkou Společnosti pro výživu. Je spoluautorkou knihy Receptury ze soutěží školních jídelen, přispívá na portálech jidelny.cz, svetpotravin.cz, působí v redakční radě časopisu Výživa a potraviny - Zpravodaj pro školní stravování. Věnuje se i edukační a lektorské činnosti.
Produkty související s autorem
Další autoři
Ing. Jiří Kliner
Autorizovaný inženýr v oboru TZS - Technologická zařízení staveb,
místopředseda zkušební komise ČKAIT (Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě).