Ing. Ondřej Ječný
Je vedoucím oddělení centrálního nákupu Ministerstva vnitra České republiky.
Elektronizací veřejných zakázek a elektronickými systémy pro veřejné zadávání se zabývá dlouhodobě. Soustředí se na centrální nákupy, které také v praxi koordinuje.
Je členem meziresortní řídící skupiny pro implementaci Strategii elektronizace zadávání veřejných zakázek pro období let 2016 až 2020 a pracovní skupiny pro funkčnost Národního elektronického nástroje.
meziresortní řídící skupiny pro implementaci Strategii elektronizace zadávání veřejných zakázek pro období let 2016 až 2020
Produkty související s autorem
Další autoři
Ing. Ivana Pilařová
Ing. Ivana Pilařová je absolventka VŠE, která pracovala ve státní sféře, než se přesunula do soukromé. Složila zkoušky daňového poradce i auditorské zkoušky, pracuje tedy také jako daňová poradkyně a auditorka. Při své lektorské činnosti pokrývá kromě daní i téma účetnictví a částečně práva. Specializuje se na DPH, daň z nemovitých věcí, DPFO a DPPO, leasing, silniční daň, účetnictví a daňovou evidenci.
Ing. Jiří Kliner
Autorizovaný inženýr v oboru TZS - Technologická zařízení staveb,
místopředseda zkušební komise ČKAIT (Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě).
Ing. Michal Čejka
Ing. Michal Čejka je člen pracovní skupiny ministerstva průmyslu a obchodu k přípravě vyhlášky č. 264/2020 Sb.Je odborným konzultantem v oblasti energeticky úsporných projektů a obnovitelných zdrojů energie ve společnosti PORSENNA o.p.s. a technickým specialistou aliance Šance pro budovy. Podílí se na přípravě programů podpory (OPŽP, NZÚ, OPPIK, IROP) a přípravě legislativy v oblasti energetické náročnosti budov. Dále pracuje jako externí konzultant ministerstva životního prostředí a státního fondu životního prostředí.
Mgr. Jana Broulíková
Mgr. Jana Broulíková působí jako nutriční terapeutka. Specializuje se na dietní stravování, zabývá se poradenstvím při redukci hmotnosti a školním stravováním. Hodnotí jídelní lístky školních jídelen, píše odborné články a přednáší. V několika školních jídelnách pomáhala zavádět dietní stravování.