Ing. Martina Jiříková

Lektorka se může pochlubit 18letou praxí v celní správě, a to od práce na hraničním přechodu, přes právničinu na Celním úřadu v Ostravě po pozici zástupkyně ředitele a současně ředitelky odboru cel a daní Celního úřadu v Mošnově.

Přednáší pro pražské poradenské společnosti skupiny ACCON GROUP a žilinskou IPA SLOVAKIA, učí také na VOŠ AHOL a VOŠ SOKRATES v Ostravě mezinárodní obchod, kontraktační dovednosti, právní logiku a hospodářské výpočty a finanční právo. V roce 2013 založila vlastní vzdělávací agenturu IDEA.

Další autoři

Dr. Josef Černohlávek

Dr. Josef Černohlávek je advokát a rozhodce specializovaný na stavební právo a další právní obory. Působí jako advokát v rámci advokátní kanceláře Ürge & Černohlávek.

JUDr. Klára Dvořáková, M. A.

Klára Dvořáková, advokátka a partnerka advokátní kanceláře Holubová advokáti s.r.o., je přední odbornicí na cestovní právo.Je spoluautorkou první české komplexní právní knihy o cestovním právu: Cestovní právo (C.H. Beck, 2015) a autorkou komentáře ke smlouvě o zájezdu v prvním jednosvazkovém  komentáři s názvem Občanský zákoník. Komentář (Praha: C.H. Beck, 2017). O cestovním právu pravidelně přednáší a publikuje články. Právním poradenstvím cestovním kancelářím se zabývá denně.  

PhDr. Jana Kropáčková

Jana Kropáčková je proděkanka PedF UK Praha, členka Asociace předškolní výchovy.

Ing. Olga Vaňková

Ing. Olga Vaňková působí ve Státním úřadu inspekce práce, OIP hl. m. Prahy. Věnuje se především povinnostem provozovatelů (vlastníků, uživatelů) plynových zařízení.

Mgr. Petra Boušková

Petra Boušková je specialistka zahraniční zaměstnanosti Ministerstva práce a sociálních věcí, řeší zaměstnávání zahraničních občanů na území ČR, podílí se na metodickém řízení Úřadů práce v této oblasti.

Ing. Jan Šlajer

Ing. Jan Šlajer (1974) je od roku 2001 jednatelem a společníkem společnosti DYNAMIC FUTURE s.r.o.a od roku 2009 působí na pozici ředitele společnosti.