Mgr. David Flutka

David Flutka je spolupracujícím advokátem kanceláře Legal Partners. Ve své advokátní praxi se zabývá zejména korporátním právem a v jeho rámci především fúzemi a akvizicemi, převody majetkových účastí ve společnostech a restrukturalizacemi. Kromě toho se David zabývá i právem občanským, pracovním a mezinárodním právem soukromým.

David je absolventem Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze, přičemž v rámci programu Erasmus studoval též na Faculty of Law Cardiff University. 

 

 

Další autoři

Lucie Martínková

Lucie Martínková je BIM manažerka v AED project a.s., projekční a inženýrské kanceláři zabývající se převážně projektováním občanských a bytových staveb a navazující spolupráci při jejich realizaci. V současnosti zaměstnává AED přibližně 100 projektantů.

Ing. Andrea Kropáčová

Mgr. Michael Bátrla

Mgr. Michael Bátrla, akademický i profesní specialista na kybernetickou bezpečnost a zabezpečení informací.Mgr. Michael Bátrla, akademický i profesní specialista na kybernetickou bezpečnost a zabezpečení informací. Posledních několik let působí jako konzultant kybernetické bezpečnosti zejména pro strategii, governance, řízení a posuzování rizik, compliance. Aktuálně spolupracuje také s Evropskou agenturou pro kosmický program a kromě toho působí několik let jako odborný pracovník ÚPT MUNI, právě se zaměřením na kybernetickou bezpečnost.

PhDr. Zdenko Matula

Zaměřuje se na mezilidskou komunikaci, týmovou práci a efektivní vedení, motivování lidí. Podílí se na vzdělávání a rozvoji dovedností pedagogických pracovníků základních a středních škol v rámci spolupráce s občanskými sdruženími.

Mgr. Petr Valenta, Ph.D.

Petr Valenta je pedagog a projektový manažer Národního pedagogického institutu ČR.

MUDr. Jiří Kofránek, CSc.