Mgr. Marie Šebelová

Marie Šebelová je advokátkou zaměřující se na právo reklamní, autorského a právo osobních údajů.

Poslední tři roky se také v praxi intenzivně věnuje cizineckému právu. Publikovala například v časopisech Marketing & Media, Strategie či Trend marketing a je autorkou publikace Autorské právo.

Další autoři

JUDr. Svatopluk Galočík

Ing. Tomáš Raška

Tomáš Raška je dlouholetý úspěšný obchodník v oblasti FMCG, má zkušenosti s vyjednáváním s velkými a dominantními zákazníky. Lektorské činnosti se věnuje od roku 2004. Kursy vede velmi poutavou, praktickou a účinnou metodou, která vám přinese v praxi použitelné a efektivní metody vyjednávání.

PaedDr. Věra Kolmerová

Věra Kolmerová je vedoucí oddělení zahraniční zaměstnanosti Ministerstva práce a sociálních věcí, je zároveň manažerkou evropského informačního a poradenského systému EURES.

Ing. Jan Klečka

Pracuje jako specialista na stavební fyziku u firmy Metrostav a je vedoucím pracovní skupiny 03 Odborné rady pro BIM.Absolvoval FSv ČVUT, obor pozemní stavby, specializace stavební fyzika. Byl členem expertního týmu MPO pro přípravu nového zákona o stavebních výrobcích, je vedoucím pracovní skupiny 03 Odborné rady pro BIM, která vytváří SNIM, působí v Technické komisi ČKAIT, je členem TNK 152 BIM a účastnil se tvorby normy ČSN 73 1901-1. 

PhDr. Kateřina Jančaříková, Ph.D.

Kateřina Jančaříková působí jako odborná asistentka katedry biologie a environmentálních studií a vedoucí Centra environmentálního vzdělávání a výchovy Pedagogické fakulty Univerzity Karlovy v Praze.Je autorkou řady publikací.

Mgr. Marie Kunzfeldová

Marie Kunzfeldová je advokátkou, která v současnosti působí v advokátní kanceláři Škára & Partners. Specializuje se na oblast pracovního, správního a obchodního práva.