Mgr. Milan Šebesta, LL.M.

Partner advokátní kanceláře MT Legal je přímým spoluautorem zákona č.

137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, i autorem komplexní metodiky k tomuto zákonu vypracované pro Ministerstvo pro místní rozvoj. Je dále spoluautorem komplexního prakticky zaměřeného komentáře k zákonu o veřejných zakázkách. V období 2006 až 2011 byl certifikovaným lektorem Ministerstva pro místní rozvoj k otázkám v oblasti zákona o veřejných zakázkách a koncesního zákona. V rámci své specializace na veřejné investování řadu let intenzivně přednáší a publikuje v odborném tisku.

Další autoři

Mgr. Pavel Černý

Pavel Černý je advokátem v kanceláři Frank Bold advokáti s.r.o. Věnuje se především případům z oblasti stavebního, ústavního a občanského práva a práva ochrany životního prostředí.Pravidelně zastupuje klienty ve sporech před Nejvyšším správním soudem, kde dosáhl precedenčních rozsudků zejména v oblasti územního plánování. V letech 2006 - 2011 byl členem Legislativní rady vlády. Je členem Výboru OSN pro dodržování Aarhuské úmluvy.

Bc. Lukáš Hrňa

Obchodní manažer společnosti MiCoS Software, s.r. o.

Ing. Jiří Šťastný

Jiří Šťastný je místopředseda Sdružení pro hračku a hru

JUDr. Helena Úlehlová

doc. Ing. et Ing. František Kuda, CSc.

František Kuda je vedoucím katedry městského inženýrství Fakulty stavební Vysoké školy báňské - Technické univerzity v Ostravě a předsedou České společnosti městského inženýrství.Jeho hlavní oblastí vědeckého zájmu je facility management. Problematiku správy majetku a provozu budov dlouhodobě přednáší. Na tato témata také publikuje a řeší grantové projekty.

Iva Ouhrabková

Iva Ouhrabková je výtvarnice, licencovaná arteterapeutka a členka České arteterapeutické asociace, Sdružení českých výtvarných umělců a The International Academy of Ceramics.Nabízí intenzivní sebezkušenostní kurzy, skupinové a individuální výtvarné kurzy, arteterapeutická sezení. Ve své práci využívá projektivní koláže Miroslava Huptycha a další imaginativní techniky. Nově též aplikuje ojedinělou techniku inspirovanou prací v hliněném poli a párovou arteterapii. Má zkušenosti jako lektorka tvořivých kurzů pro děti i dospělé.