Mgr. Peter Demčák

Peter Demčák je riaditeľ odboru legislatívno-právneho a európskych záležitostí Protimonopolný úrad Slovenskej republiky.

Další autoři

PhDr. Václav Mertin

Jeden z nejvýznamnějších českých dětských psychologů s bohatou poradenskou praxí zaměřenou na výchovné a vzdělávací problémy dětí a dospívajících.Zabývá se například obtížemi v komunikaci rodiny a školy, specifickými poruchami učení a chování, ADHD, psychickými problémy dětí v komplikovaných rodinných situacích, jakými jsou v současné době především rozvody rodičů. Pracuje na katedře psychologie Filozofické fakulty Univerzity Karlovy v Praze a pravidelně publikuje v pedagogických periodikách.

Mgr. Libor Kyncl

PhDr. Zdenko Matula

Zaměřuje se na mezilidskou komunikaci, týmovou práci a efektivní vedení, motivování lidí. Podílí se na vzdělávání a rozvoji dovedností pedagogických pracovníků základních a středních škol v rámci spolupráce s občanskými sdruženími.

Mgr. Štěpán Holub

Štěpán Holub - Holubová advokáti s.r.o. se v advokátní kanceláři věnuje poskytování právního poradenství zejména v oblasti korporátního řízení a ochraně osobních údajů.Právní služby poskytuje rovněž v mezinárodním kontextu. Je zapsán jako mediátor pro obchodní a civilní spory u České advokátní komory a Bruselské advokátní komory a dále jako rozhodce u Rozhodčího soudu při Hospodářské komoře České republiky a Agrární komoře České republiky. Právo studoval na Právnické fakultě UK a na Stockholmské univerzitě.

Ing. Romana Smetánková, Ph.D.

Romana Smetánková je vedoucí partnerkou EY v ČR pro veřejný sektor.Soustředí se především na služby v oblasti evropských fondů, strategického řízení ve veřejné správě, kontrol a auditů a eGovernment. V EY v České republice působí od roku 2004. Má více než desetiletou zkušenost s vedením týmů a s komplexním řízením rozsáhlých projektů včetně mezinárodních programů pro Evropskou komisi. Je členkou výkonného výboru a rady Asociace pro veřejné zakázky.

Ing. Martina Macek

Ing. Martina Macek je absolventkou Fakulty elektrotechnické Českého vysokého učení technického v Praze.Od roku 1995 se zabývá výzkumem dlouhodobého bezpečného ukládání dokumentů v digitální podobě a externě se věnuje výuce této problematiky. Je členkou a akreditovanou lektorkou odborného sdružení pro správu informací a záznamů IRMS-CRG. Na dané téma publikuje v odborných periodikách. Spolupracovala na přípravě příslušných legislativních norem.