Michaela Klesnarová

Michaela Klesnarová je obchodní a marketingová ředitelka společnosti Atalian CZ.

V oblasti facility managementu má dlouhodobé zkušenosti. V minulosti také pracovala v Aramarku na pozici Sales Director a v DMC managementc consulting jako externí konzultant a lektor soft skills.

Další autoři

Pavel Kovařík

Pavel Kovařík je majitelem společnosti SMARTLAB SOLUTIONS s.r.o., která se specializuje na tvorbu systémů pro internetový prodej a marketing.Společnost má na kontě několik e‑shopů, z nichž ty nejúspěšnější dosahují ročního obratu v desítkách milionů korun. Lektor se věnuje také poradenství a publikační činnosti v oblasti e-commerce a internetového marketingu.

Mgr. Ing. Jaromír Škára

Jaromír Škára je advokátem v advokátní kanceláři Škára & Partners.

Ing. Karel Varmužka

Manažer kvality, Konzultant a lektor systému managementu kvality v automobilovém průmyslu

JUDr. Dominik Fojtů

JUDr. Dominik Fojtů se jako advokát zaměřuje zejména na soukromé právo. Věnoval se případům náhrady škody, stavebním projektům i právu společností. Jeho specialitou je problematika svěřenských fondů.

Bc. Libor Novák

V oblasti veřejných zakázek se pohybuje od roku 2009.Má bohaté zkušenosti z poradenství a advokacie, nyní působí ve veřejné správě. Dlouhodobě se věnuje procesu námitek a správního řízení se zaměřením na sektorové veřejné zakázky.

Mgr. Štěpán Holub

Štěpán Holub - Holubová advokáti s.r.o. se v advokátní kanceláři věnuje poskytování právního poradenství zejména v oblasti korporátního řízení a ochraně osobních údajů.Právní služby poskytuje rovněž v mezinárodním kontextu. Je zapsán jako mediátor pro obchodní a civilní spory u České advokátní komory a Bruselské advokátní komory a dále jako rozhodce u Rozhodčího soudu při Hospodářské komoře České republiky a Agrární komoře České republiky. Právo studoval na Právnické fakultě UK a na Stockholmské univerzitě.