PaedDr. Iva Tomášková

Ve své profesní praxi se zaměřuje na rozvoj funkčních gramotností a problematiku školní zralosti. Na tato témata publikuje. Je bývalou ředitelkou základní školy a mimo jiné autorkou knihy Rozvíjíme předčtenářskou gramotnost v mateřské škole.

Další autoři

Michal Štorek

Mgr. Lukáš Mokrý

Autor knihy Softwarové právo.Advokátní kancelář Jansa, Mokrý, Otevřel & partneři s.r.o.

Ing. Leo Tvrdoň, Ph.D., ALog.

Ing. Leo Tvrdoň je viceprezidentem Logistické akademie a od roku 2005 je členem Komory logistických auditorů.Je expertem na problematiku modelování procesů pomocí dynamické simulace.

Alena Jabůrková

Alena Jabůrková vystudovala střední pedagogickou školu s oborem učitelství pro mateřské školy. Dále vystudovala  bakalářské studium v oboru Školský management, magisterské studium Management  vzdělávání. Všechna studia absolvovala na PdF UK v Praze.Má čtyřicetiletou pedagogickou praxi, z toho 28 let ve funkci ředitelky školy.Specializuje se na předškolní vzdělávání, publikuje. Je externí mentor a lektor pro oblast implementace kurikulární reformy v předškolním vzdělávání. Dále je spoluautorkou  výukových videí v rámci projektu Rozvojem osobnostních a profesních kompetencí učitelů MŠ a ZŠ k vyšší kvalitě vzdělávání. Nyní působí jako lektorka a mentorka v různých krajích České republiky

Ing. Mgr. Jana Dannhoferová, Ph.D.

Jana Dannhoferová vystudovala odbornou informatiku na Fakultě informatiky Masarykovy univerzity a ekonomickou informatiku na Provozně ekonomické fakultě Mendelovy univerzity (PEF MENDELU).V současné době pracuje jako odborná asistentka Ústavu informatiky PEF MENDELU, kde přednáší výpočetní techniku, počítačovou grafiku, digitální fotografii, audiovizuální komunikaci, animaci a geoprostor. Řadu let pracuje jako externí redaktorka časopisu Computer. Vydala několik titulů věnovaných kancelářským aplikacím a počítačové grafice. Je akreditovaným testerem programů ECDL Core a ECDL Advanced v České republice.

Mgr. Bc. Václav Smetana

Václav Smetan je advokátem v advokátní kanceláři Weinhold Legal, kde se specializuje zejména na korporátní právo, oblast banking and finance a právo duševního vlastnictví.Je absolventem Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze a bakalářského oboru Právo a podnikání na Vysoké škole ekonomické v Praze. V rámci ročního studijního programu studoval rovněž na Právnické fakultě Freie Universität v Berlíně.  V advokátní kanceláři Weinhold Legal působí od roku 2012, od roku 2016 jako advokát.