Ing. Petr Rožek, Ph.D.

Petr Rožek je v současnosti jediným certifikovaným lektorem INCOTERMS 2020 v ČR. Je také autorem stejnojmenné publikace a zároveň výkonným ředitelem Svazu spedice a logistiky. Lektorsky se věnuje problematice Incoterms, dopravy a pojištění zásilek, a udržitelnému rozvoji v dopravě a logistice.

Další autoři

Ondřej Koting

Ondřej Koting působí od roku 2009 na právním oddělení společnosti DC GROUP.Má rozsáhlé zkušenosti ve vymáhání pohledávek prostřednictvím soudního i rozhodčího řízení, řešení cestou exekuční a formou insolvenčního řízení.

Mgr. Pavel Chlíbek

Mgr. Pavel Chlíbek je vrchní ministerský rada na Ministerstvu životního prostředí. Je spoluautorem zákona o jednotném enviromentálním stanovisku.

Mgr. Jan Schwaller

Jan Schwaller vystudoval Filosofickou fakultu Univerzity Karlovy obor historie – archivnictví a pomocné vědy historické.Působil nejprve jako dokumentátor ve Východočeském muzeu Pardubice, posléze pracoval jako odborný asistent v Archivu Národního muzea a v současnosti je vedoucím oddělení fondů městských podniků, institucí a fyzických osob Archivu hlavního města Prahy. Věnuje se předarchivní péči a spisové službě organizací zřizovaných hl. městem nebo městskými částmi. Na téma archivnictví a spisové služby publikuje a přednáší.

Mgr. Marie Procházková

působí jako archivářka a metodička spisové služby ve Státním oblastním archivu v Praze.

Ing. Miroslav Kalous

Miroslav Kalous je náměstek ministra Ministerstva pro místní rozvoj ČR a spoluautor návrhu novely koncesního zákona.Zaměřuje se na právní a praktické otázky PPP projektů a koncesních smluv.

Ing. Tomáš Prokeš

Ing.Tomáš Prokeš je členem představenstva mezinárodní asociace facility manažerů IFMA CZ a vedoucí oddělení facility managementu ve společnosti Bureau veritas Czech Republic.