RNDr. Ing. Jiří Peterka

Jiří Peterka je autorem řady článků a autorem knihy k problematice elektronických podpisů, datových schránek a elektronické identifikace.

Věnuje se elektronickým podpisům již od roku 1999. Podílí se na činnosti pracovních skupin, které připravují právní úpravu elektronických podpisů.

Další autoři

Ing. David Mejsnar

David Mejsnar je certifikovaný daňový poradce a ve své praxi se soustředí zejména na zdanění právnických osob a transakční poradenství.Je specialistou na svěřenské fondy a přeměny společností.

JUDr. Anna Doležalová, MBA

JUDr. Anna Doležalová, MBA je samostatnou advokátkou v Praze a v Plzni.V advokacii působí od r. 2007. Ve své praxi se v oboru civilního práva zaměřuje na přípravu smluv, poradenství při jejich sjednávání a na zastupování v soudních řízeních.

Ing. Jiří Košulič

Jiří Košulič je předsedou představenstva a generálním ředitele akciové společnosti RTS, která pro zadavatele administruje ročně přes 200 veřejných zakázek.Je členem představenstva Svazu podnikatelů ve stavebnictví v ČR a předsedou expertní skupiny pro ceny a veřejnou zakázku. Je spoluautorem Všeobecných obchodních podmínek pro zhotovení stavby.

Mgr. Pavlína Hlavenková

Pavlína Hlavenková je specialistkou na ochranu osobních údajů a implementaci GDPR.Působila v pražské pobočce přední německé advokátní kanceláře, kde se podílela zejména na nemovitostních projektech a zabývala se poradenstvím v oblasti práva obchodních korporací a ochrany osobních údajů, především implementací GDPR. V průběhu magisterského studia absolvovala roční studijní pobyt na Humboldtově univerzitě v Berlíně, kde se zabývala studiem práva duševního vlastnictví, zejména patentovým právem, autorským právem a ochrannými známkami. Oblasti duševního vlastnictví se věnuje i ve své dosavadní praxi.

Mgr. Pavel Řehák

Pavel Řehák je absolventem Fakulty bezpečnostně právní Policejní akademie ČR v Praze, v současnosti pokračuje ve svém vzdělávání na Právnické fakultě Univerzity Karlovy.V právním oddělení společnosti DC GROUP s.r.o. působí od konce roku 2012. Specializuje se na vymáhání pohledávek v oblasti soudního, exekučního a insolvenčního řízení.

Ing. Daniela Burianová, LL.M.

Daniela Burianová Je auditorkou, daňovou poradkyní, bilanční účetní a lektorkou seminářů v oblasti účetnictví a daní. Od studií se specializuje na účtování a zdaňování neziskových organizací a obcí. Je členkou odborného kolegia v sekci pro neziskové organizace při Komoře daňových poradců a věnuje se metodické pomoci klientům z podnikatelské oblasti a neziskových organizací.