RNDr. Jitka Ryšavá

Jitka Ryšavá je projektová manažerka Centra pro regionální rozvoj ČR, Enterprise Europe Network, dlouhodobě se věnuje problematice přeshraničního poskytování služeb a vysílání pracovníků.

Jitka Ryšavá je spoluautorkou publikace Zaměstnávání cizinců a vysílání pracovníků do zahraničí a autorkou dalších publikací na toto téma.

Další autoři

kpt. Ing. Bc. Ivana Svitáková

Mgr. Štěpán Holub

Štěpán Holub - Holubová advokáti s.r.o. se v advokátní kanceláři věnuje poskytování právního poradenství zejména v oblasti korporátního řízení a ochraně osobních údajů.Právní služby poskytuje rovněž v mezinárodním kontextu. Je zapsán jako mediátor pro obchodní a civilní spory u České advokátní komory a Bruselské advokátní komory a dále jako rozhodce u Rozhodčího soudu při Hospodářské komoře České republiky a Agrární komoře České republiky. Právo studoval na Právnické fakultě UK a na Stockholmské univerzitě.

PhDr. Radomír Ševčík

Radomír Ševčík po absolvování oboru archivnictví na Filosofické fakultě Masarykovy univerzity působil v oblasti archivnictví a spisové služby.V současnosti je zástupcem ředitelky Moravského zemského archivu v Brně a vedoucím oddělení předarchivní péče, prezentace a ochrany archiválií. Působí především v oblasti předarchivní péče, spisové služby a  kontrolní činnosti, a to jak u původců veřejnoprávních, tak i soukromoprávních. Řadu let se zabývá lektorskou činností a je autorem odborných článků věnujících se problematice předarchivní péče a spisové služby.

Mgr. Helena Freyová

Helena Freyová je advokátkou v Deloitte Legal s.r.o. Ve své praxi se věnuje zejména právu společností, oblasti fúzí a akvizic a komplexních restrukturalizací. Helena svým klientům poskytuje konstruktivní poradenství v oblastech správy a řízení společností, odpovědnosti statutárních orgánů a obchodněprávních vztahů.Je absolventkou Právnické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci. Helena je držitelkou certifikátu Diploma in Introduction to English an EU law udělovaného British Law Centre pod patronátem University of Cambridge (ICE) se zaměřením mj. na právo korporátní a smluvní. 

Mgr. Miroslav Mašek

Mgr. Leona Gergelová Šteigrová, Ph.D.

Leona je náměstkyně pro řízení sekce bydlení, výstavby a veřejného investování MMR.Leona je náměstkyně pro řízení sekce bydlení, výstavby a veřejného investování MMR. V letech 2014-2022 působila jako vedoucí oddělení veřejných zakázek a odborný gestor projektu Odpovědné a později také Strategické zadávání veřejných zakázek. V letech 2003-2011 také řídila odbor pro záležitosti EU na MŠMT.