Bc. Libor Novák

V oblasti veřejných zakázek se pohybuje od roku 2009.

Má bohaté zkušenosti z poradenství a advokacie, nyní působí ve veřejné správě. Dlouhodobě se věnuje procesu námitek a správního řízení se zaměřením na sektorové veřejné zakázky.

Další autoři

JUDr. Jan Diblík

Jan Diblík je partnerem přední české advokátní kanceláře Havel & Partners. Specializuje se na oblast informačních technologií, telekomunikací a mediálního práva, ochranu práv duševního vlastnictví i aspekty nekalé soutěže a reklamy.Je odborníkem v oblasti softwarových licencí včetně open-source platforem, dodávek a implementací IT řešení, outsourcingu, kybernetické bezpečnosti, regulace elektronických komunikací, ochrany dat, osobních údajů a v oblasti FinTech. Při implementaci komplexních IT a outsourcingových projektů poskytuje právní poradenství jak předním českým i nadnárodních korporacím na straně objednatelů, tak také IT dodavatelům.

Mgr. Tomáš Liškutín

Tomáš Liškutín, advokát, je absolventem Právnické fakulty Masarykovy univerzity, kde získal v roce 2010 titul Mgr.Na stejné fakultě navázal studiem v doktorském studijním programu (PhD.) na katedře občanského práva. Má zkušenosti z více než pětileté spolupráce s SOS – Sdružením obrany spotřebitelů, o.s. a z tříletého působení v advokátní kanceláři PRK Partners. V současné době má vlastní advokátní kancelář. Specializuje se na právo občanské, obchodní a pracovní. Věnuje se rovněž odborné publikační činnosti a své příspěvky přednáší na vědeckých konferencích doma i v zahraničí.

Mgr. Martin Linhart

Ing. Václav Neumajer

Václav Neumajer má dlouholeté zkušenosti s hodnocením návrhů a průběhu řešení projektů výzkumu a vývoje především u MPO, MŠMT a TA ČR, z hlediska jejich ekonomických charakteristik a platné legislativy.Byl a je členem mnoha Rad programů podpory výzkumu a vývoje u různých poskytovatelů poskytujících podporu. V oblasti daňového zvýhodnění se pohybuje od začátku jeho uplatňování. Zná dobře problémy vyskytující se při řešení projektů výzkumu a vývoje jak z vlastní zkušenosti (dlouhodobě byl zaměstnán ve výzkumu), tak z posledních 25 let, kdy byl výkonným předsedou Asociace výzkumných organizací.

Rudolf Malý, Alog.

Od ledna 2016 se věnuje nezávislému poradenství a auditingu v oblasti logistických procesů, přičemž v roce 2009 se stal členem KOMORY LOGISTICKÝCH AUDITORŮ.

Ing. Zdeněk Jelínek

Zdeněk Jelínek je prezidentem Komory správců majetku a likvidátorů, soudním znalcem, licitátorem na veřejných dražbách a emeritním konkurzním správcem.Vyučuje likvidace na Rašínově vysoké škole - škole krizového řízení a Západomoravské vysoké škole v Třebíči. Zabývá se aktivně likvidacemi subjektů: výrobních podniků, družstev (zejména bytových), obecně prospěšných společností i podnikajících občanských sdružení zapsaných u Ministerstva vnitra ČR. V rámci Komory správců majetku vede poradnu pro oblast likvidací.