Ing. Bc. Michal Sklenář

Michal Sklenář je v současnosti ředitelem odboru kontroly na Ministerstvu pro místní rozvoj a externí pedagog na Vyšší odborné škole v Praze.

V minulosti pracoval na pozici vedoucího Oddělení kontroly v Úřadu vlády České republiky, v soukromém sektoru na pozici Senior konzultanta
v oblasti EU fondů a v Ministerstvu školství, mládeže a tělovýchovy na pozici garanta kontrol a zástupce vedoucího oddělení.

Další autoři

Ing. Pavel Sehnal

Majitel společnosti Anylopex plus s.r.o. a projektový manažer divizí AG Grant, AG Energy a AG Projekt.Věnuje se přípravě žádostí o dotace z programu OPŽP, OPPIK, SZIF i z programu IROP. Zároveň také administruje výběrová řízení.

Roman Trefný

Roman Trefný působí jako inspektor Státního úřadu inspekce práce a zaměřuje se především na tlaková a plynová zařízení.

Ing. Jan Šlajer

Ing. Jan Šlajer (1974) je od roku 2001 jednatelem a společníkem společnosti DYNAMIC FUTURE s.r.o.a od roku 2009 působí na pozici ředitele společnosti. 

Filip Cenefels

Obchodní a technický specialista ve společnosti WAGO-Elektro spol. s r.o, specializuje se na automatizaci budov a průmyslovou automatizaci.

Mgr. Blanka Hanzelová

Blanka Hanzelová je právnička se zaměřením na obce, lektorka a pověřenec pro ochranu osobních údajů.Více než 20 let se zabývá právním poradenstvím. Pracuje pro obce, města, fyzické osoby a neziskové organizace jako externí právník. Školí dospělé v tématech spojených s občanským zákoníkem: odpovědnost za škodu, zpracovávání osobních údajů, smlouvy (veřejnoprávní, pracovní). Vždy do vzdělávací akce zahrnuje příklady z praxe, návody na řešení zapeklitých situací, jejichž řešení zákon jednoznačně neuvádí a odpovědi na všechny dotazy k danému tématu.

Vladislava Dvořáková, DiS.

Vladislava Dvořáková je mzdová a personální auditorka s více než 25letou zkušeností se zpracováním mezd a s personalistikou.Působila ve veřejném sektoru i v komerční sféře, kde spolupracovala se společnostmi s 300-600 zaměstnanci. Má také zkušenosti se zpracováním vnitřních předpisů (pracovní řád, mzdový předpis, zpracování platových předpisů) a je certifikovaným mzdově-personálním profesionálem IES a certifikovaným mzdovým účetním IES.