Ing. Milan Moravec

Milan Moravec působí jako vedoucí oddělení inspekce II BOZP v rámci Státního úřadu inspekce práce v Praze.

Věnuje se především revizím zdvihacích zařízení a současně působí jako vedoucí oddělení pro revize technických zařízení v rámci SUIP.

Další autoři

Filip Cenefels

Obchodní a technický specialista ve společnosti WAGO-Elektro spol. s r.o, specializuje se na automatizaci budov a průmyslovou automatizaci.

Mgr. Jakub Klodwig

Jakub Klodwig je právník specializující se na právo IT. Publikuje a vyučuje na Právnické fakultě Masarykovy univerzity a poskytuje školení IT práva.Jeho specializací je regulace cloud computingu, ochrana osobních údajů, online marketing (včetně nastavení cookies) a kybernetická bezpečnost. Již od studia na právnické fakultě pracoval pro velké mezinárodní právní kanceláře specializující se na implementaci GDPR, přípravu smluv na vývoj a licencování softwaru a administraci veřejných zakázek na informační systémy. Později působil také na Národním úřadu pro kybernetickou a informační bezpečnost (NÚKIB), kde se podílel na tvorbě cloudových vyhlášek, posuzování nabídek cloud computingu a agendě vyplývající ze zákona o kybernetické bezpečnosti.

Barbora Voráčová

Vystudovala DIFA JAMU, externě spolupracuje s Českým rozhlasem a s Českou televizí. Je ředitelkou Storytelling o.s. a dramaturgyní olomouckého Divadla na cucky.Storytelling studovala v Norsku na Høgskolen i Oslo a jako stážistka jsem pracovala ve Skotském storytellingovém centru v Edinburghu.

Mgr. Marie Janšová

Marie Janšová je specialistkou v oblasti pracovního práva a expertkou na právo lidských zdrojů. Zaměřuje se také na právní vztahy statutárních orgánů korporací, ochranu osobních údajů a spornou agendu. V roce 2022 získala dokonce v oblasti pracovního práva ocenění PRÁVNÍK ROKU 2020/21. Mimo jiné působí jako člen v Kolegiu expertů Asociace pro rozvoj kolektivního vyjednávání a pracovních vztahů či představenstvu European Employment Law Association. Marie Janšová je předsedkyní představenstva Czech Employment Lawyers Association. Kromě toho se také pravidelně věnuje přednáškové a publikační činnosti.

Ing. Jiří Košulič

Jiří Košulič je předsedou představenstva a generálním ředitele akciové společnosti RTS, která pro zadavatele administruje ročně přes 200 veřejných zakázek.Je členem představenstva Svazu podnikatelů ve stavebnictví v ČR a předsedou expertní skupiny pro ceny a veřejnou zakázku. Je spoluautorem Všeobecných obchodních podmínek pro zhotovení stavby.

Ing. Petr Rožek, Ph.D.

Petr Rožek je v současnosti jediným certifikovaným lektorem INCOTERMS 2020 v ČR. Je také autorem stejnojmenné publikace a zároveň výkonným ředitelem Svazu spedice a logistiky. Lektorsky se věnuje problematice Incoterms, dopravy a pojištění zásilek, a udržitelnému rozvoji v dopravě a logistice.