Mgr. Vladimír Petráček

Vladimír Petráček působí od roku 2010 v kanceláři Weinhold Legal, kde se zaměřuje na soutěžní právo, právo informačních technologií a duševního vlastnictví (TMT), včetně poradenství start-upům.

V rámci své praxe se dále specializuje na všechny aspekty fúzí a akvizic a asistuje klientům s právními prověrkami a kompletním procesem prodeje či koupě obchodních společností, případně při vzniku joint ventures a nastavení právních vztahů mezi společníky. Taktéž asistoval klientům kanceláře s řešením sporů a zastupoval je v řadě soudních i rozhodčích řízení, jakož i při mimosoudním narovnání sporných právních vztahů.

Další autoři

Ivana Štěrbová, DiS.

Ivana Štěrbová je personalistka, manažerka, podnikatelka a profesionální kouč s akreditací MŠMT ČR a ICF. Věnuje se i kariérnímu poradenství.Poskytuje konzultace v oblasti kariérního poradenství a aktivně se věnuje koučování. Působí na dvou projektech zaměřených na návrat žen na trh práce po rodičovské dovolené jako poradkyně, koučka a lektorka soft skills.

JUDr. Jan Pavlok, Ph.D.

JUDr. Jan Pavlok, Ph.D. působí v advokacii od roku 1984.JUDr. Jan Pavlok, Ph.D. působí v advokacii od roku 1984. Je členem zkušební komise České advokátní komory pro občanské právo, rozhodce u Rozhodčího soudu při Hospodářské komoře České republiky a Agrární komoře České republiky. Vyučuje evropské právo na katedře podnikového a evropského práva Fakulty mezinárodních vztahů Vysoké školy ekonomické v Praze.

Mgr. Jan Schwaller

Jan Schwaller vystudoval Filosofickou fakultu Univerzity Karlovy obor historie – archivnictví a pomocné vědy historické.Působil nejprve jako dokumentátor ve Východočeském muzeu Pardubice, posléze pracoval jako odborný asistent v Archivu Národního muzea a v současnosti je vedoucím oddělení fondů městských podniků, institucí a fyzických osob Archivu hlavního města Prahy. Věnuje se předarchivní péči a spisové službě organizací zřizovaných hl. městem nebo městskými částmi. Na téma archivnictví a spisové služby publikuje a přednáší.

PhDr. Václav Mertin

Jeden z nejvýznamnějších českých dětských psychologů s bohatou poradenskou praxí zaměřenou na výchovné a vzdělávací problémy dětí a dospívajících.Zabývá se například obtížemi v komunikaci rodiny a školy, specifickými poruchami učení a chování, ADHD, psychickými problémy dětí v komplikovaných rodinných situacích, jakými jsou v současné době především rozvody rodičů. Pracuje na katedře psychologie Filozofické fakulty Univerzity Karlovy v Praze a pravidelně publikuje v pedagogických periodikách.

Michal Fiala

Svým klientům pomáhá těžit z Facebook a Instagram reklamy maximum. Měsíčně spravuje účty s celkovým budgetem v jednotkách set tisíců korun, což mu dává dostatečný prostor zkoušet nové praktiky a postupy, které posléze učí na školeních. Krom reklam v ČR má zkušenosti s nastavováním kampaní v GB, RU a US. Kariéru v agentuře před několika lety úspěšně vyměnil za volnou nohu. Letos se chystá odstartovat novou kariéru digitálního nomáda, kterou započne koncem roku na Bali.

JUDr. Jan Diblík

Jan Diblík je partnerem přední české advokátní kanceláře Havel & Partners. Specializuje se na oblast informačních technologií, telekomunikací a mediálního práva, ochranu práv duševního vlastnictví i aspekty nekalé soutěže a reklamy.Je odborníkem v oblasti softwarových licencí včetně open-source platforem, dodávek a implementací IT řešení, outsourcingu, kybernetické bezpečnosti, regulace elektronických komunikací, ochrany dat, osobních údajů a v oblasti FinTech. Při implementaci komplexních IT a outsourcingových projektů poskytuje právní poradenství jak předním českým i nadnárodních korporacím na straně objednatelů, tak také IT dodavatelům.