Mgr. Vladislava Křivová

Působí v advokátní kanceláři Vašíček a partneři. Zaměřuje se na specializované právní služby zdravotnickým zařízením a zdravotnickým pracovníkům.

Dále se zaměřuje na právní služby v mediální oblasti s důrazem na reklamu a komplexní právní servis pro podnikatele, výkonné umělce a vynálezce. Vystudovala Právnickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně. 

Další autoři

Mgr. Jan Schwaller

Jan Schwaller vystudoval Filosofickou fakultu Univerzity Karlovy obor historie – archivnictví a pomocné vědy historické.Působil nejprve jako dokumentátor ve Východočeském muzeu Pardubice, posléze pracoval jako odborný asistent v Archivu Národního muzea a v současnosti je vedoucím oddělení fondů městských podniků, institucí a fyzických osob Archivu hlavního města Prahy. Věnuje se předarchivní péči a spisové službě organizací zřizovaných hl. městem nebo městskými částmi. Na téma archivnictví a spisové služby publikuje a přednáší.

Mgr. Bc. Martin Kůs

Martin Kůs je advokátem zabývající se oblastmi jako je zdravotnické právo, právo obchodních společností, pracovní právo a správní právo. V těchto oblastech vede odborná školení.

Ing. Slavomír Černý

má za sebou budování mezinárodní komunity na kampusu ČVUT. Sedm let pracoval v oblasti logistiky ve ŠKODA AUTO. Nyní se věnuje projektu Dovychovat.cz, v rámci kterého vytváří úspěšné webináře s využitím prezentačního nástroje Prezi, které vidělo už více jak 30 000 lidí.

Mgr. Vít Holubec

Vít Holubec pracuje jako zástupce vedoucího oddělení koordinace sociálního zabezpečení na Ministerstvu práce a sociálních věcí ČR.Vít Holubec pracuje jako zástupce vedoucího oddělení koordinace sociálního zabezpečení na Ministerstvu práce a sociálních věcí ČR. V oblasti sociálního zabezpečení cizinců a migrujících osob působí od roku 2004, v letech 2007-2010 byl vyslán jako národní expert při Evropské komisi do Bruselu. Je odborníkem na právo EU v oblasti koordinace sociálního zabezpečení a dvoustranné smlouvy o sociálním zabezpečení sjednávané mezi ČR a dalšími zeměmi. Publikoval v odborných periodicích Bulletin komory daňových poradců, Národní pojištění, Práce a sociální politika.

Ing. Lukáš Berger

Mgr. Veronika Odrobinová

Veronika Odrobinová je zakládající partnerkou advokátní kanceláře GT Legal. Předtím Veronika působila více než 20 let v několika mezinárodních advokátních kancelářích.Veronika Odrobinová je zakládající partnerkou advokátní kanceláře GT Legal. Předtím Veronika působila více než 20 let v několika mezinárodních advokátních kancelářích. Veronika je zprostředkovatelem kolektivních sporů jmenovaným Ministerstvem práce a sociálních věcí a místopředsedkyní spolku Czech Employment Lawyers Association, který sdružuje advokáty specializované na pracovní právo.  Veronika je doporučena mezinárodními žebříčky Chambers a Legal 500 pro pracovní právo. Vedle advokátní praxe se věnuje rovněž publikační a přednáškové činnosti, mj. přednáší pro vzdělávací agenturu VOX, nakladatelství Forum a je spoluautorkou komentáře k zákoníku práce nakladatelství C.H. Beck (2018).