Ing. Jaroslav Bazala, Ph.D., ALog.

Ing. Jaroslav Bazala, Ph.D. je prezidentem Logistické akademie. Rovněž založil Komoru logistických auditorů v ČR a na Slovensku.

Od roku 1995 odborně působí v oblasti logistiky jako poradce, projektant, lektor a auditor.

Další autoři

Ing. Aleš Pék

Je členem profesního sdružení facility manažerů IFMA od roku 2011. V roce 2018 byl v tomto sdružení zvolen „Osobností roku“ FM Awards. Od loňského roku je členem představenstva IFMA a zároveň je pověřen vedením Sekce konzultantů IFMA.Také je vedoucím Technického odboru na Univerzitě Pardubice. Do jeho kompetencí patří: příprava a realizace investic, následné provozování a zajišťování služeb souvisejících s fungováním objektů. V roce 2018 byl jmenován do expertní skupiny při Ministerstvu školství, mládeže a tělovýchovy, která připravuje jednotnou Metodiku pasportizace pro VVŠ.  

JUDr. Lenka Pargáčová

Lenka Pargáčová ukončila štúdium na Právnickej fakulte Trnavskej univerzity v Trnave, kde jej bol v roku 2008 udelený titul Mgr.a v roku 2009 titul JUDr. Je členka Slovenskej advokátskej komory. Popri štúdiu na vysokej škole pracovala ako praktikantka v Centre právnej pomoci v Bratislave, po ukončení školy ako notárska koncipientka. Lenka na pozíciu právnik nastúpila do advokátskej kancelárie CLServices, s.r.o. v roku 2009. Počas svojej praxe nadobudla skúsenosti najmä v oblasti zmluvného práva, korporátneho práva a finančného práva.

JUDr. Ing. Jindřich Kalíšek

Jindřich Kalíšek se specializuje na právo ICT a na ochranu osobních údajů.

Mgr. Vladimír Petráček

Vladimír Petráček působí od roku 2010 v kanceláři Weinhold Legal, kde se zaměřuje na soutěžní právo, právo informačních technologií a duševního vlastnictví (TMT), včetně poradenství start-upům.V rámci své praxe se dále specializuje na všechny aspekty fúzí a akvizic a asistuje klientům s právními prověrkami a kompletním procesem prodeje či koupě obchodních společností, případně při vzniku joint ventures a nastavení právních vztahů mezi společníky. Taktéž asistoval klientům kanceláře s řešením sporů a zastupoval je v řadě soudních i rozhodčích řízení, jakož i při mimosoudním narovnání sporných právních vztahů.

Mgr. Martin Kaplán

Martin Kaplán vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze. Pracuje jako právník Českomoravského odborového svazu pracovníků školství a kromě toho působí jako lektor se zaměřením na pracovní právo v regionálním školství.

Ing. Hana Hovorková