JUDr. Barbora Karo

Bára je spoluzakladatelkou advokátní kanceláře Karo, Lašmanský & Partners.

Bára je spoluzakladatelkou advokátní kanceláře Karo, Lašmanský & Partners. Pochází z Českých Budějovic a v Praze vystudovala Právnickou fakultu Univerzity Karlovy, kde v roce 2006 získala titul Mgr. a v roce 2007 titul JUDr. Advokátkou je Bára od roku 2010.

Před založením advokátní kanceláře Karo, Lašmanský & Partners Bára více než 10 let působila v největší české advokátní kanceláři Havel, Holásek & Partners, kde se specializovala na poskytování právních služeb v oblasti veřejného sektoru, a to jak na straně orgánů veřejné správy, tak na straně soukromých subjektů.

Bára k oblasti veřejného investování pravidelně publikuje a přednáší na odborných seminářích a konferencích.

Další autoři

Michaela Kučerová, MCS., MA

Michaela Kučerová pracuje jako metodička služby "Podpora vzdělávání v rodinách" v sekci Programy sociální integrace Člověka v tísni.V téže organizaci působila několik let jako doučovatelka sociálně znevýhodněných dětí a koordinátorka vzdělávacích programů v Praze. Vystudovala sociální politiku na London School of Economics.

Ing. Roman Dvořák, Ph.D.

Trader a partner CzechWealth. Je držitelem doktorátu z ekonomie se zaměřením na investiční strategie.Živí se obchodováním, investicemi a poradenstvím pro správu portfolií a kapitálu. Používá metodu Market Profile pro analýzu svých dlouhodobých i krátkodobých příležitostí. Obchoduje akcie, měnové páry, futures i opce. Prakticky u všech dlouhodobějších obchodů vyhledává kvalitní fundament, zajímavé úrovně technické analýzy a celkový profil daného trhu.

JUDr. Lenka Pargáčová

Lenka Pargáčová ukončila štúdium na Právnickej fakulte Trnavskej univerzity v Trnave, kde jej bol v roku 2008 udelený titul Mgr.a v roku 2009 titul JUDr. Je členka Slovenskej advokátskej komory. Popri štúdiu na vysokej škole pracovala ako praktikantka v Centre právnej pomoci v Bratislave, po ukončení školy ako notárska koncipientka. Lenka na pozíciu právnik nastúpila do advokátskej kancelárie CLServices, s.r.o. v roku 2009. Počas svojej praxe nadobudla skúsenosti najmä v oblasti zmluvného práva, korporátneho práva a finančného práva.

Bc. Renata Bulvová

Renata Bulvová má mnohaleté zkušenosti s vlastním vedením a výukou kurzů a seminářů rétoriky a osobnostního herectví v různých školách a firmách. Je zakladatelkou Školy rétoriky.Absolvovala DAMU, katedru autorské tvorby, herectví a pedagogiky u prof. I. Vyskočila.

PhDr. Jana Kropáčková

Jana Kropáčková je proděkanka PedF UK Praha, členka Asociace předškolní výchovy.

Bc. Pavel Prouza

Pavel Prouza v současnosti působí ve funkci Account Director v digital agentuře Brandz Friendz, specializované na sociální sítě.Má za sebou 10 let praxe v oblasti Media Professionals na vedoucích pozicích, specializuje se na nové trendy v oblasti hi-tech a online marketingu. Své zkušenosti uplatňuje také při navrhování konceptů komunikace a aplikací pro Facebook.