Mgr. David Zahumenský

Advokát zabývající se zákony související s provozem obcí, hojně se orientuje i v územním plánování.

Advokát zabývající se zákony související s provozem obcí, hojně se orientuje i v územním plánování. Poskytuje také poradenství a právní zastupování obcím a městům, když řeší např. problémy s kapacitou kanalizace a vodovodu, chybějícími místy ve školce a škole, s veřejnými prostranstvími nebo s zelenou a modrou infrastrukturou

Další autoři

JUDr. Jaroslav Škubal

Jaroslav Škubal je advokátem České advokátní komory. Spolupracuje s advokátní kanceláří PRK Partners. V rámci své advokátní praxe se věnuje mimo jiné přípravě smluvní dokumentace pro zaměstnance, nakládání s osobními údaji zaměstnanců a dalšími. Jaroslav Škubal je doporučován a uznáván jako odborník v oblasti pracovního práva a zaměstnanosti publikací Chambers European Guide.

Mgr. Mojmír Florian

Mojmír Florian po absolvování Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze působil v advokacii, poté téměř deset let v různých funkcích na Úřadu městské části Praha 2, kde se mj. zabýval zadáváním veřejných zakázek z pohledu zadavatelské praxe. Od roku 2012 pracuje na Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže, počínaje rokem 2014 jako ředitel Odboru veřejných zakázek II, jehož hlavní agendou je vedení správních řízení ve věci přezkoumání úkonů zadavatelů podle zákona o zadávání veřejných zakázek.

Mgr. Ing. Jan Krejsa

Jan Krejsa působí v advokátní kanceláři AD LEGES specializující se zejména na oblast práva obchodních společností.Kancelář je zaměřena jak na poradenství právní, tak i daňové, což přináší ucelený pohled na často kladené otázky, které jsou v současnosti podnikatelé nuceni řešit v souvislosti s fungováním svých společností.

Jaromír Kuba

Jaromír Kuba je soudním znalcem IT (ICT).Jaromír Kuba je soudním znalcem v oboru kybernetika. Věnuje se auditům kybernetické bezpečnosti, IT forenzní analýze, aktivně se zabývá i vývojem programů pro Windows a Linux a problematikou webových aplikací se zaměřením na webové prezentace a jejich soulad s legislativou. O počítačové bezpečnosti a IT obecně publikuje. Je autorem řady projektů od poskytovatele VPN služeb po ubytovací portály. Spolupracuje s firmami, obcemi i úřady, je externím spolupracovníkem Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Ing. Jan Vlachý, Ph.D.

Jan Vlachý pracuje jako konzultant v oblastech finančního řízení a řízení rizik, přednáší na vysokých školách a v postgraduálních kursech.Má rozsáhlou odbornou praxi, zahrnující řídící pozice v českých a zahraničních finančních institucích a implementaci projektů pro veřejnou i soukromou sféru. Je autorem řady článků v recenzovaných odborných časopisech a tří monografií, vydaných v tuzemsku a v Německu.

JUDr. Barbora Korenecová

Barbora Korenecová Vzdelanie: Univerzita Komenského v Bratislave (magister práv, 2006), Bratislavská vysoká škola práva v Bratislave (doktor práv, 2007) Profesijné členstvo: Slovenská advokátska komora (od 2007-advokátsky koncipient, od 2010-advokát Jazyky: anglický, španielsky, slovenský Špecializácia: pracovné právo, obchodné právo, právo duševného vlastníctva, občianske právo procesné Prax: advokátBarbora Korenecová Vzdelanie: Univerzita Komenského v Bratislave (magister práv, 2006), Bratislavská vysoká škola práva v Bratislave (doktor práv, 2007) Profesijné členstvo: Slovenská advokátska komora (od 2007-advokátsky koncipient, od 2010-advokát Jazyky: anglický, španielsky, slovenský Špecializácia: pracovné právo, obchodné právo, právo duševného vlastníctva, občianske právo procesné Prax: advokát