PaedDr. Jana Havlová

Jana Havlová řadu let pracovala jako učitelka MŠ.

Je autorkou projektu Svobodná Komenského škola a spoluautorkou Kurikula podpory zdraví v MŠ.

Zastávala funkci ředitelky Církevní ZŠ a MŠ Archa v Petroupimi a nyní působí jako odborná asistentka katedry primární pedagogiky PedF UK.

Další autoři

Ing. Jiří Mazáček

Jiří Mazáčekabsolvoval magisterské studium obor Konstrukce pozemních staveb na Stavební fakultě ČVUT v Praze.Následně v letech 2009–2011 studoval na stejné škole i nově vzniklý obor Inteligentní budovy. Od roku 2010 působí ve společnosti PORSENNA o.p.s., kde se zabývá poradenstvím v oblasti výstavby a rekonstrukcí budov v pasivním standardu, energetickým hodnocením budov, zpracováním PENB, energetických auditů a zavádění energetického managementu do měst a obcí.

Mgr. Petr Pernica

Petr Pernica je samostatným advokátem se zaměřením zejména na veřejné zakázky, závazkové právo (tj. tvorbu smluv), a vše co souvisí s informačními technologiemi a osobními údaji (od obchodních podmínek pro e-shopy, GDPR, přes licenční smlouvy, až po kybernetickou bezpečnost).

Mgr. Daniel Kaucký

Daniel Kaucký působí jako samostatný advokát, v současné době zejména externě spolupracuje s renomovanou kanceláří Sládek & Partners, advokátní kancelář, v.o.s.Vykonává generální advokátní praxi s důrazem na oblast především práva občanského, obchodního, autorského a pracovního s významným podílem procesní agendy.

Ing. Petra Schwarzová

Působí ve školství od roku 1993, většinu času ve vedoucích pozicích. Od roku 2013 je ředitelkou gymnázia. Zároveň se věnuje lektorské činnosti zaměřenou na financování škol, management ve školství a další příbuzná témata.

Mgr. Štěpánka Maryšková

Mgr. Štěpánka Maryšková se pohybuje ve školství již téměř 30 let a lektorování se věnuje od roku 2006. Ve své praxi upřednostňuje individuální přístup ke klientovi, přičemž ráda uplatňuje tvořivé a alternativní metody a techniky.

Jarmila Kotrbová