BA Petr Adamík

Petr Adamik je produktovým ředitelem společnosti Poski.com s.r.o.

Zabývá se marketingem, technologiemi, internetem a jeho praktickým využitím uvnitř organizací. Vystudoval Business Studies na London Metropolitan University.

Další autoři

MUDr. Jiří Kofránek, CSc.

Ing. Petra Schwarzová

Působí ve školství od roku 1993, většinu času ve vedoucích pozicích. Od roku 2013 je ředitelkou gymnázia. Zároveň se věnuje lektorské činnosti zaměřenou na financování škol, management ve školství a další příbuzná témata.

Ing. Slavomír Černý

má za sebou budování mezinárodní komunity na kampusu ČVUT. Sedm let pracoval v oblasti logistiky ve ŠKODA AUTO. Nyní se věnuje projektu Dovychovat.cz, v rámci kterého vytváří úspěšné webináře s využitím prezentačního nástroje Prezi, které vidělo už více jak 30 000 lidí.

Ing. Petr Skokan, MBA

Petr Skokan získal za svoji dvacetiletou praxi zkušenosti zejména v oblasti prodeje, marketingu a zákaznického servisu.Byl odpovědný za prodej a rozvoj obchodu s velkými nadnárodními zákazníky ve firmách jako Siemens nebo Ericsson v České republice i v zahraničí. Nyní se věnuje internetovým projektům a jako konzultant pomáhá rozvíjet obchodní činnost malých a středních firem.

plk. Ing. Jiří Hošek

Jiří Hošek je náměstkem pro prevenci a civilní nouzovou připravenost HZS hl.m. Prahy s více než dvacetiletou praxí. Působí jako soudní znalec v oboru požární ochrany. Specializuje se na systém požární prevence v ČR, včetně znalosti právních předpisů stanovujících povinnosti státních orgánů, právnických a fyzických osob, postavení a působnost orgánů státní správy a samosprávy na úseku požární ochrany, jakož i postavení a povinnosti jednotek požární ochrany.

Mgr. Václava Holušová

Pracuje v Úřadu pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví na pozici vedoucí oddělení stavebních výrobků a technických zařízení v odboru státního zkušebnictví. Je zodpovědná za oznamování českých subjektů posuzování shody v oblasti stavebních výrobků a za kontrolu jejich činnosti. Také zastupuje ČR ve Stálém výboru pro stavebnictví, což je poradní orgán Evropské komise.